Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Smst írok egy illetőnek...

Ha Smst írok egy illetőnek miert lesz a kék helyett zöld a szöveg háttere néha?

Figyelt kérdés
Ha zöld akkor nincs ott hogy az illető elolvasta volna csak annyi hogy elküldve.
2022. júl. 16. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert ha be van kapcsolva a csevegési funkció a beállításoknál, és ha emellett be van kapcsolva a mobilneted vagy wifid, akkor nem sms-ben küldi el az üzenetet. A csevegési funkciónál pedig be lehet kapcsolni, hogy lásd, ha elolvasta az üzenetet. Ezért ha kék a háttered, akkor az azért kék, mert az nem sms volt, hanem ezt a csevegési funkciót használtad. (Üzeneteknél menj be a beállításokba, ott többet is megtudhatsz erről a csevegési funkcióról)
2022. júl. 16. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok.

Lehet értelmetlenül próbáltam itt magyarázni. :D A lényeg, hogy az üzenetek beállításánál menj be a csevegési funkcióba, és ott majd megérted, hogy mi is ez a funkció.

A lényeg az, hogy ha be van kapcsolva a mobilneted vagy wifid, akkor nem sms-ben küldi el az üzenetet általában a telefon, de ezt a csevegési funkciót ki is lehet kapcsolni, illetve be is lehet kapcsolni azt, hogy ha nem érhető el adatkapcsolat, és nem tudja elküldeni az üzenetet, akkor magától automatikusan küldje el sms-ben. (Ezt érdemes is bekapcsolni amúgy)

2022. júl. 16. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen telefon?

Mert az iPhonenál van az ha sima SMS akkor zöld, ha iMessage akkor kék. A sima SMS az üzletszabályzat szerinti áron fizeted, az iMessage pedig mobil vagy wi-fi hálózatot használja.

2022. júl. 16. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
3-asnál a pont ha ájfónról van szó. Ez esetben a másiknak is ájfónja van igaz?
2022. júl. 16. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Samsung telefonom van,akinek írtam az smst nem tudom hogy milyen telója van.
2022. júl. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!