Melyik hívásrögzítő alkalmazásban lehet azt beállítani, hogy a hívások elején egy rövid ismertető szöveg hallatszódjon arról, hogy “a hívás rögzítésre kerül” ? (Android)
űzenetrögzitő
a sipszó után, az üzeneted rögzítésre kerül
Nem hobbiból a saját szórakoztatásomra szeretném rögzíteni a hívásokat, hanem a Vállalkozásom működéséhez szükséges ez a megoldás.
Tehát ha a későbbiekben fel kell használom egy rögzített telefon hívást, akkor szükséges jogszerűen végeznem a hívásrögzítést, azaz többek között egy rövid ismertető szöveget fel kell mondanom minden telefon beszélgetés elején, ahogyan ezt minden más hívásrögzítés előtt megteszik a különböző Cégek.
A kérdésem továbbra is az lenne, hogy ezt hol és hogyan tudom beállítani ha nem egy hívásrögzítő alkalmazáson belül ?
Köszönöm.
Időközben informálódtam más platformokról is és ezt a Szolgáltatón keresztül kell kezdeményezni és elintézni.
Esetemben a Telekom tudja ezt beállítani számomra.
Mindesetre köszönöm a válaszokat.
na végre egy jó válasz
hogy lehet pontot adni neki ?
Tessék itt van egy: .
Küldd el neki privát üzenetben! :)
Mégegyszermondom, hogy nem csak annyi a történet, hogy bemondod hogy rögzíted a beszélgetésd. A GDPR és az adazvédelmi törvény irányadó.
Járj alaposan utána - főleg ha céges dolgokhoz szeretnéd használni, mert ha van egy kicsit komolyabb ügyfeled aki tudja is a jogait, akkor elég durván meg lehet ütni a bokát... Az adatokat amik elhangzanak kezelni, tárolni, megsemmisíteni kell, stb. stb.
"hanem a Vállalkozásom működéséhez szükséges ez a megoldás."
Nem biztos hogy szükséges. Pl. te felhívsz engem, mert telefonos felmérést végzel, vagy közvélemény kutatást, stb. Ebben az esetben nem alap követelmény a hívás rögzítése. Az rendben van, hogy a GDPR 9 arra tesz engedmményt, hogy másként nem tudod dokumentálni a beszélgetést, de azt os hozzá kell tenni, hogy ez nem törvényi kötelezettséged.
Szóval nem mindegy hogy miért hívják a vállalkozást. Ezt csak azért írom le, mert könnyen lehet milliós bírságot összeszedni ha nem tudod mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!