Samsung Galaxy A52s 5G ki használ hívásrögzítőt ami megfelelően működik?
Én Samsung S8-től S20 Ultráig, a Samsung saját tárcsázójába beépített gyári hívásrögzítőt használom. Tökéletesen hallatszik a másik oldal is. Pont úgy ahogy én is hallom hívás közben. Semmit nem kellett hekkelni hozzá. Gyári firmware, azóta is jönnek a frissítések hozzá, KNOX, garancia, minden érintetlen.
Nem tudom minden Samsungban van-e vagy csak az S sorozatban, de azt hiszem igen. És a legújabbakon is működhet, de nincs saját tapasztalatom róla. A titok annyi, hogy a telefont behelyezett Indonéz, Izraeli vagy Thaiföldi (nem baj ha lejárt) SIM kártyával kell beüzemelni (vagy gyári resetet indítani) és ha kész, utána kicserélni magyarra. Ennyi.... Én már 4-5 éve stabilan így használom.
Na ezért nem szabad kidobni ha turista voltál ezen országok lejárt SIM kártyáit :D :D :D Lehet más országoké is jó (ahol nem tiltják a hívásrögzítést)... de csak ezekről tudom biztosan. Én eleinte Izraeli, később Thai SIM kártyát használtam erre. Ha nincs ilyen SIM-ed, 3-4e Ft az eBayen.
#2:
Vagy olyan headset ami rögzít...
Pl:
Aliexpress/Ebay-en vannak hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!