Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs net a telefonomon? :S

Nincs net a telefonomon? :S

Figyelt kérdés

Most kaptam új telefont (samsung diva) és amikor netezni akarok pl facebook. nem engedi, vmi hálózati csatlakozási hibát ír :S Megpróbáltam azt is, hogy Menü-->>közösségi oldalak és ott vmi ilyet ír: ,,Nem lehet feltölteni, mert nincs preferált lista.Megad ehy preferált listát?"

-Igen és ki írja h lista frissítése és szétkapcsol :S

Hogy most az, hogy nincs net a telómon neg ez a preferált izé összefügg e nem tudom, légyszi segítsetek *.*

2010. szept. 21. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Befáradsz a szolgáltatódhoz (nagyszerű hogy írtad melyiknél vagy...) és ott elmondod mi a probléma, lehet nincs aktiválva a net vagy mittomén.
2010. szept. 21. 18:22
 2/10 A kérdező kommentje:
t-mobile amúgy.. és köcke a választ, de a net nem természetes dolog manapság a telefonokon ? :S
2010. szept. 21. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Lol, marhára nem. T-Mobilba menj vissza, akkor nálad vmi sz@rul lett beállítva.
2010. szept. 21. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
nem,nem természetes dolog, mert nekem sincs.
2010. szept. 21. 18:36
 5/10 A kérdező kommentje:
csak mert azt írja ezt könyvecske a telóhoz, hogy nem minden szolgáltatás elérhető ha nem vok előfizus.. és én nem vagyok az ..
2010. szept. 21. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Na akkor ezért nem megy. Lehet nem minden csomaghoz van ingyen facebook. Akkor így jártál.
2010. szept. 21. 18:46
 7/10 bp1985 ***** válasza:
Bal oldal kereső, kb 1000 találat erre a kérdésre, naponta 4-5 kérdés, vagy 1430.
2010. szept. 21. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem, a net nem természetes dolog a telefonoknál. Az én telómon van wi-fi, és csak wi-fivel tudok netezni, másképp természetes, hogy nem akar, mert nincs net előfizetésem!

Ha netezni akarsz, akkor vegyél internet előfizetést!

2010. szept. 21. 22:01
 9/10 anonim válasza:

nekemis ugyanez a problémám.samsung corbym van.és t-mobilos vagyok.és a facebook küldött sms-be linket és mikor megnyitom kiírja h a szolgáltatás nem elérhető.:SS

ha valaki tud akkor segítsen.:/

2010. szept. 23. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit nem tudsz felfogni azon, hogy zúzz el a trémobilba és ott nyígj hogy nem megy???
2010. szept. 23. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!