Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Iphone-t vegyem kipróbá...

Melyik Iphone-t vegyem kipróbálásra?

Figyelt kérdés
Eddig csak androidos telefonom volt. Mindenki azt mondja a környezetemben, hogy csak egyszer lesz Iphone-m, soha többet nem kell az android. Belém beszélték már évek alatt, így most szeretnék venni egyet kipróbálásra, hogy valóban tetszene e. Iphone 8 plusra gondoltam, szeretem a nagyobb telefonokat. Szerintetek jó lenne, vagy inkább másik legyen? 80 ezer Ft-ig gondoltam.
2022. júl. 15. 09:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 Csakhogy a szaros Android az olyan, hogy amíg az IPhone telefonjai általában 5-8 évig is használhatóak. Addig a szaros Droid nagyon max 4 évig lesz használható legyen szó akármilyen csúcskészülékről!

Pl nézz körül Pl az IPhone 5S még mindig használható és már több mint 8 éves. De pl a Samsungnál már az S6 de még az S8 sem mondható használhatónak.

Az IPhone X az nagyjából annyit ér most mint az Androidnál a középkategória. Tehát lehet, hogy te neked 80 ezer forintod van Androidra. Nem az 5 éves csúcs modellt veszed meg ennyiért.

Hanem max vennél egy Xiaomi Mi11 Lite 4G-t!

2022. júl. 15. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Tehát nem kell új telefon, teljesen jó a régi, csak érezni akarod az iphone feeling et?

Miért nem kéred el az ismerősödtől?

2022. júl. 15. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
11. Az android túlzottan tág fogalom, például egy pixel és egy Galaxy(One UI) készülék androidja között rengeteg az eltérés. Persze nem ez a lényeg, hanem hogy milyen telefonra teszik az androidot. Például egy Sony telefon és egy vacak Doogee között hatalmas az eltérés. Én egy régi a5-öt használtam évekig. Teljesen használható volt 7 évesen is. A kevésbé komoly játékok is még elfutottak rajta. Soha az életben nem volt szervizben. Illetve egyszer, amikor megrepedt a kijelzője. Pedig nem is a csúcs széria volt. Haveromnak egy lassan 6 éves sony telefonja van. Nem tudom melyik, annyit tudok, hogy valami drágább modell. Szóval a lényeg, hogy ne általánosítsunk, hogy android telefonok ilyenek meg olyanok mert van vagy 30 féle. Jobbak-rosszabbak.
2022. júl. 15. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha eleve az elállásra játszanál, szerintem olyat vegyél, ami már bontott, pl. itt:

[link]

2022. júl. 15. 13:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék venni addig újat, ameddig nem tudom hogy egyáltalán tetszene e. Ha igen, akkor majd gyűjtök rá, és veszek újabbat. Nincs olyan ismerősöm aki odaadná, hogy próbálgassam. :)
2022. júl. 15. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:

"Pl nézz körül Pl az IPhone 5S még mindig használható és már több mint 8 éves. De pl a Samsungnál már az S6 de még az S8 sem mondható használhatónak."

IPhonem van, de eszembe nem jutna, egy ezer éve nem támogatott 5S-t használni. Van a családban 7 éves csúcs android és még az is működik ennyi idősen, de ezen kár rugózni, a telefonok 99%-át nem használják eddig.

Kérdező: semmiképp nem vennék kipróbálásra 11-nél régebbi iPhonet. Akárki akármit mond, a 8-ak, meg X-ek felett már rég eljárt az idő. Működnek meg minden, de azért legyünk már reálisak, ezeket egy középkategóriás droid (tehát 120-180 ezer között) is rég lelépte már, arra meg lesz 2-3 év garanciád, meg még 3-4 év szoftvertámogatásod, a 8-at meg jövőre lelövik és az X-nek sem hiszem hogy sokkal több ideje van.

Az iPhone egy prémium márka, nagyon jók a telefonjaik, de csodát ők sem tudnak művelni. Egy 4-5 éves modell mindenképp technológiai hátrányban lesz... Ez totál olyan, mintha egy 5 éves androidos telefonon akarná valaki kipróbálni, hogy milyen iOS után az Android.

2022. júl. 15. 15:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2022. júl. 15. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!