Melyik Iphone-t vegyem kipróbálásra?
Ha a 80 ezer a keret rá, én egy iPhone XR-t vagy XS-t vennék. Ezek már jobbak és gyorsabbak mint a 8 plus. Face ID-val működnek, nem ujjlenyomat olvasóval. Lehet, hogy a kijelzője kicsit kisebb mint a 8 plusnak, de nem tűnik kicsinek a teli érintő miatt.
Esetleg még az XS Max jó választás lehet, nekem ez a céges telefonom, pont tökéletes a kijelző mérete. Nem a 6,1 és nem is a 6,7, ez 6,5.
Szerintem ne vegyél 8 plust. Persze az igényeid is fontosak lennének, meg hogy milyen telóról váltasz.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
1.- De jó ötlet, jót nevettem!:D
2.- Eddig Samsungok voltak, J3, A40, A52s.
Ezek már között már van azért komolyabb készülék, nem gondolom, hogy a 8 Plus kifogja elégíteni az igényeidet.
XR, XS, XS Max!
Ezek a készülékek sem sokkal jobbak mint az IPhone 8 Plus. Az A12 nem lett sokkal gyorsabb az A11-től. És más dolgokban sem lettek sokkal jobbak ezek a telefonok.
Tehát én azt ajánlom, hogyha neked jobban tetszik a régi design akkor vegyél IPhone 8 Plus vagy IPhone SE2-öt. Ha az újabb tetszik akkor ilyesmi áron az IPhone XS, 11, XR, XS Max jó lehet neked!
8. Szövegértés! Itt a kipróbáláson van a hangsúly. Az Ios teljesen más mint az android, lehet a kérdezőnek nem tetszene. Szóval nem fog venni egyből egy 200K-s készüléket. Nekem például az (samsungos)android tetszik jobban telefonnál, de tabletből mindig az apple-t veszem.
Kérdező, vegyél egy használt iphone X-et, az tökéletes kipróbálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!