Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kevés a tárhelyem iphoneon...

Ha kevés a tárhelyem iphoneon de előfizetek az icloudra lesz helyem a genshin impachoz?

Figyelt kérdés
Vagy az iCloud nem így működik? 64gbos a telefonom és félek hogy az új frissítéssel nem lesz elég helyem a játéknak mert már így is 1-2 giga szabad helyem van

2022. júl. 14. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem így működik 😂

Fel kell töltened a fényképeket az iCloudba és az a tárhely felszabadul ahol a képek voltak. Ha nincs sok képed, akkor szinte semmi nem szabadul fel. A játékok, appok nem mennek az iCloudba.

Állj neki törölgeni a kacatjaidat, ez az egyetlen megoldás.

Sok tárhelyet fel lehet szabadítani úgy, hogy letörölsz egy appot, majd újra letöltöd. Így a sok gyorsítótr, meg satöbbi törlődni fog amit az app használt. Vagy csinálj egy mentést, aztán gyári visszaállítást és tedd vissza a mentést, így is sok felesleges dolog törlődni fog.

2022. júl. 14. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Töltsed le a képeket/videókat egy számítógépre vagy pendrive ra. Utána már lesz hely a telefonodon. Persze Icloudra is előfizethetsz, de akkor oda kell letöltened a dolgaidat. A játékot nem töltheted oda fel.

Miért szivattad meg magad egy 64 GB os telefonnal, amit még bővíteni sem lehet? 126 GB a minimum manapság.

2022. júl. 14. 16:17
 3/5 anonim válasza:
100%
64 giga tökéletesen elég, kivéve ha játszani akarsz a telefonodon. főleg egy genshin impact-el ami frissítésenként +3 giga
2022. júl. 14. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat majd valahogy megoldom, van gépem is csak telefonon kényelmesebb. Amikor megvettem a telefonom sokat spóroltam előtte rá és nem akartam többet költeni, azt hittem nem kell nagyobb tárhely
2022. júl. 14. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom hamarosan költözz át gépre, mert a 3.0 frissítés tutira sok helyet fog foglalni.
2022. júl. 15. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!