Visszalehet állítani ios 15-ről pl ios 12-re?
Figyelt kérdés
Van egy iPhone 7-esem és szeretném visszaállítani egy régebbi verzióra.
ios 11,12 vagy 13-ra visszalehet valahogy állítani? Köszönöm előre is a válaszokat. Illetve ha van rá lehetőség és eltudja nekem valaki magyarázni azt is szintén megköszönném..
2022. júl. 13. 12:29
1/5 anonim válasza:
Nem lehet visszaállítani. Csak a készülékre elérhető legújabb verzió tehető fel.
3/5 anonim válasza:
Hiába pontozol le te nagyokos, akkor sem lehet visszaállítani.
Ha sikerül is egy iOS IPSWt feltenni a telefonra, az Apple nem fogja aktiválni.
Egyetlen módon lehetne visszaállítani, de kétlem, hogy lenne bármilyen SHSH mentésed a készülékről.
4/5 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le.
Egyébként azért szerettem volna mert már nagyon lassú és a régi rendszereknél ezt nem éreztem
2022. júl. 13. 14:10
5/5 anonim válasza:
Előbb utóbb be lassul. Ez nem csak iPhone jelenség, hanem a régebbi Huawei telefonoknál is így van. Ezt tapasztalatból írtam. Ezzel a lassúlással akarják az iPhone felhasználókat arra ösztönözni, hogy időnként újabb hadver / modelt, vagyis újabb készülékeket vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!