Új készüléket kaptam de a kártyám nem változott, és eltűntek fontos smsek. Visszalehet állítani őket?
De át lehet tenni az új készülékre.
SMS backup @ RESTORE, ezzel
Kis offolásal kezdem, de kapcsolódik a témához:
Anno az első telóm még a SIM -re mentette az SMS -eket. Akkor a SIM -en maximum 20 SMS -t lehetett tárolni, függetlenül attól, hogy kimenő vagy bejövő. Manapság már az ember el sem tudja képzelni, hogy csak 20 SMS -t tarthasson meg, mivel megszoktuk, hogy a készüléknek nagyobb a tárolókapacitása (dinamikus). Azt hiszem a SIM -eknek ma is megvan az a funkciója, hogy képpes SMS -t tárolni (régi buta telefonhoz), de szerintem ma sem tudnak sokkal többet tárolni.
On:
Marad az, hogy az ember időnként backup -ot csinál az SMS ekről (is) amit aztán biztonságos helyen (külső merevlemez/(külső) sd kártya/felhő/stb...) tárol. Én személy szerint erre egy (viszonylag) régi appot használok, amivel még a régi telómról is lementettem az adatok egy részét (SMS -ek/hívásnapló/névjegyzék). Név szerint a "Super Backup" egy régebbi verziója. Ez az app a visszaállítást (is) root jogok nélkül tudja elvégezni.
Próbáld az Sms fuckstore programmal.
Vagy a shitname fucking restore progival.
Vagy a pissedallmyname contact progival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!