Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonos VR-nál megoldható,...

Telefonos VR-nál megoldható, hogy ne másszon el az irány?

Figyelt kérdés
Eddig csak olvasok róla, a cél igazából PC használata úgy, hogy tetszőleges számú és felbontású, íveltségű virtuális monitoron tényleges munka (csak pénzzel szűken leszünk, mivel hobbi még), IGPU-n, ha lehet. Semmi gaming. A Steam virtuális desktop megoldása tetszetős, és iVRy vagy Trinus. Simán desktop productivity szempontból lehet jó ez az irány? Tudom, próbáljam ki... Előzetes puhatolózás ez a kérdés azokat megcélozva, akik próbálták is, hogy mennyire szívásokkal teli az élet ezzel a megoldással, mit tapasztalnak? Videót néha, zenét-audiot többet szerkesztek, ennyi a felhasználás.
2022. júl. 11. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést. Telefont szeretnél PC monitorként használni, úgy hogy berakod egy VR tokba? Ha igen, én próbáltam, és a legnagyobb baj, hogy pixeles a kép a kis felbontás miatt.
2022. júl. 11. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, mivel érdekelt a dolog, letöltöttem a Trinus-t, és kipróbáltam. Ez használhatatlan bármi komoly dologra. Konkrétan egy S21-en olyan pixeles a kép, hogy semmit nem lehet elolvasni.
2022. júl. 11. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!