Akkumulátor hőmérséklete túl alacsony, nem tölt a telefon?
Sziasztok!
Tegnap este kiírta a telefonom itt bent a szobában, hogy túl alacsony hőmérséklet miatt nem tölt és azóta tényleg hiába dugom fel a toltore vagy teszem vezeték nélküli töltőre akkor is 2%-on marad, nem tölt de így legalább nem is merül tovább.
Mit tehetek?
"Ott valami hiba van. Vagy a hőmérsékletet nem érzékeli jól, "
Igen, párás, vizes, ez az oka annak hogy hibát jelez.
Állítólag vízálló, tavaly nyáron kiránduláson kameraztam is vele víz alatt, tegnap tényleg cseppet rá egy pár csepp fagyi ahogy olvadt, aztán letoroltem, de így hogy nem is lehet levenni a hatuljat nem tudom hogy szarithatnam ki.
2%-on van reggel óta töltőn, ebből 1 órát vezetéknélkülin. Ha leveszem lemerül, de még rajta van addig működik.
Na mindegy, holnap már lesz szerviz beviszem, csak reméltem hogy valaki tud valami taktikát.
A kiszárítást egyébként próbáltam hajszaritoval (nem sok ideig) de nem igazán láttam benne valós megoldást, ha tudtok valami praktikat akkor hallgatom! :)
"Állítólag vízálló, "
Ha forró a telefon, és csap alatt hideg vízzel mossák le, akkor simán Ilyenkor érdemes kikapcsolva tartani amíg szakember kezébe nem kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!