Hol vásároljak SAMSUNG töltőkábelt?
2 éve vásárolt SAMSUNG telefon gyári kábele hamarosan elszakad. Mielőtt megtörténik, szeretnék vásárolni egy új, jó minőségű kábelt.
Hol ajánlott lehető legjobb minőségű kábelt vásárolni, rendelni?
Samsung Galaxy A51, USB-C
Előre is köszi a válaszokat!
Előre nem tudod milyen lesz a kábel.
Elmodható hogy általánosságban a szövettel kívülről megerősített kábelek a legjobbak. Egyébként teljesen mindegy. Online is vagy viszed magaddal a kábelt és bemész egy Media, BestByte vagy nagyobb Auchan vagy tacskó üzletekbe ott segítenek neked. Vagy az első mobilos kereskedébe és kapsz.
Gondolom a szokásos USB-A-USB-C kábel. Mostanában már USB-C-USB-C kábeleket pakolnak a telefonok mellé.
Nem tudom, hogy lehet-e kapni, de én a JBL-hez adott kábelt ajánlanám a legjobban. 3 kábelem volt eddig az A40-hez, mind tönkrement, miután vettem egy JBL hangszórót, azzal töltöm és tényleg nagyon jó minőségű, mert nem jön szét, nincsenek töltési gondok és támogatja a gyorstöltést is. 1 éve van meg hozzáteszem
Azonkívül samsung experience storeban tudsz venni horror áron gyári kábelt. Vagy esetleg más helyen ismét drágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!