Meg merjem venni a Nokia CA 610 USB kábelt ott, ahol hosszabb jótállást adnak, és még így is jóval olcsóbb?
vs.
Illetve van még egy hasonló termék (Alza-sajátmárka):
utóbbira azt ígérik, példátlanul sok hajlítgatást kibír (a meglévő nokiásomnál ez a rész ment tönkre, pedig kifejezetten igyekeztem odafigyelni rá), ez lehet, hogy így van, de a vásárlói véleményekben csupa kontakthibáról olvasni, ami elbizonytalanít.
Hát én 6ezret biztos nem adnék érte, de még a 4-et is sokallom. A pcx-el jobban is jársz, mert ott ők állják a garanciát, az edigital viszont lepasszolja a beszállítóira, és nyűgösebb a dolog.
Ugyanakkor ilyet a tescoban is találnál szerintem már 2ezerért.
Köszi,
igazából a minőségen nem szeretnék spórolni, mert a bizonytalan érintkezés idő előtt kikezdi az akksit és talán még az elektronikát is.
Úgyhogy Alza-gazdaságos inkább felejtős, a vásárlói kommentek alapján. Akkor inkább a pcx lesz. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!