3hónap alatt 100%ról 99%ra csökkent az akku kapacitásom,magsafe-el töltöm,szerintetek normális? (iphone 13)
"Így nyáron ha nem megyek sehova nekem is van hogy 11-12 órát telefonozok xDD"
Én is büdös nagy kocka voltam gyerekként 15 éve, de azért ez komoly. Nektek van életetek amúgy? Mit lehet egy telefonon 12 órát nyomkodni? :D Hát mindenre kényelmetlen.
Fogalmam sincs, már én is unom nap vegere, de nem tudok mit csinalni, vagyis tudnék de az megerolteto😂
Amugy meg gagyi jatekokkal jatszok rajta, olvasok, videot nézek, 10 percenkent nézem a gyakorit, irok a baratnoimnek hogy
"lol te eddig mennyit kockultál?xdd én most tartok 9 óránál"
"Ahjj én még csak 7etxd"
Ezt lehet csinálni 😂
Hát de akkor ezt már nem 5x kényelmesebb egy laptopról csinálni mondjuk?
Miért nem találkoztok inkább egymással személyesen? Menjetek strandra vagy a tök tudja, hát ráértek. :D
Ó jaj, laptopon is szoktam lenni pár órát, hát azon megy a sorozat meg a komolyabb játék:'D
Találkozni is szoktunk azért, de tény hogy ez édeskevés, gyakrabban kéne telefonozás helyett :'D De most hogy így írtad, megjött a kedvem hozzá. Hétvégén elrángatom őket valahova 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!