Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S7-ről váltottam S22-re....

S7-ről váltottam S22-re. Miért változtak meg a mobilok ?

Figyelt kérdés

Miért nincs töltő hozzá ? S7-hez miért adtak még ? OTG adapter is van, fülhallgató.

Értesítési led miért tűnt el ? Miért kellet kijelzőt elrontani ? Belógó kamera.

SD kártyát miért nem lehet belerakni ?

2022. júl. 7. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ezekről nem tudtál volna...
2022. júl. 7. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "nem adunk töltőt és headsetet" trendet az Apple kezdte kb. 2 éve "környezetvédelmi" megfontolásból, mivel többnyire még a régi is tökéletesen megfelel, páran követték. Vedd úgy, hogy annyival olcsóbb.

Ez a belógó kamera ("notch") szintén Apple "találmány", így lehet elérni a teljes kijelzőt. A többi üzleti megfontolás lehet, a LED-et részben helyettesítheti az AOD (mindig bekapcsolt kijelző). Nekem ismételt értesítés is be van kapcsolva pár percenként.

2022. júl. 7. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minek vetted meg a telefont, ha tudtad hogy ez lesz?

Mellesleg most édes öcsém... Veszel egy 330-40 ezres telefont és komolyan az a baj, hogy kell venned 4-5 ezer forintért egy normális adaptert? 2022-ben, egy ilyen drága telefonnál még SD kártyával szórakoznál? Fizess elő felhőre pár száz forintért, aztán élj vele boldogan.

Fülhallgató? Életemben nem volt olyan telefonom, aminél a gyári fülhallgató nem volt pocsék. De ez megintcsak egy filléres tétel.

Az ilyeneknek kéne egy "életképtelen vagyok" pack telefonokból, ahol hozzácsomagolnak minden sz..rt, aztán 10 ezerrel drágább lenne. Fogadjunk, hogy az olcsóbbat vennéd :D

2022. júl. 7. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Üzleti okok miatt
2022. júl. 7. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!