Nem működik a Telekom hálózat külföldön, telefon hiba/beállítás hiba?
Telekomos vagyok, felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, náluk elvileg nincs probléma.
Telefonom xiaomi redmi note 9.
Minden lehetséges beállítást kipróbáltam.
-SIM1-SIM2 foglalatban áthelyeztem a sim kártyát - sok újraindítást- (SIM2-ben volt eredetileg, Magyarországon működött minden)
-Osztrákoknál végig próbáltam az összes Magenta 2-3-4G manuális hálózati csatlakozást
-Németeknél telekom.de 2g-4g-t is próbáltam.
-telekom alkalmazásban nincs tiltva a kimenő-bejövő roaming hívás
-adatbarangolás engedélyezve van, alkalmazás szerint van 3 gb eu-roaming internetem.
-automatikus hálózati csatlakozással is próbálkoztam.
A határ átlépős SMS-ek se jöttek meg igazán.
Van valakinek bármi ötlete mivel próbálkozhatnék még?
A roamingot még azelőtt kell engedélyezni, mielőtt roaming helyzetbe kerülsz, egyébként nem fog érvényesülni.
Azaz addig nem fog megváltozni a dolog, amíg haza nem hozod a honos hálózatba.
A legjobb amit tehetsz amikor hazai hálózatot érsz:
Roaming kikapcsolás, roaming bekapcsolás, teló teljes kikapcsolás, és bekapcsolás (nem újraindítás).
Ez amiatt kell, hogy legalább egyszer szabályosan csatlakozzon le és újra regisztráljon a hálózatra a beállítás megváltoztatása után. Sajnos ez egy ilyen játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!