Külföldön vásárolt okostelefonra magyar nyelv?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Németországból fogok néhány napon belül egy okostelefont venni, az érdekelne, lehetséges-e magyar nyelvet varázsolni rá? Tudom hogy a régi hagyományos mobiloknál alapértelmezett volt a magyar, és a beállításoknál csak átállítottad rá és kész, de úgy tudom hogy az okostelóknál már máshogy működik. Rá kell telepíteni talán, vagy nem is tudom. Hogy oldható ez meg?2014. jún. 18. 00:14
1/2 anonim válasza:
Én külföldön élek és itt vettem a telóm és volt benne magyar nyelv. Nem kellett semmit semletölteni. Csak beállítani.
2/2 anonim válasza:
A legegyszerűbb, hogy megnézed telepítették-e gyárilag a magyart...ezt a boltban megmondják.
Egyébként gyárilag általában húsz-harminc nyelv van telepítve...vagy több(a jobb telókon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!