Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik márkát és modellt ajánlod?

Melyik márkát és modellt ajánlod?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni. Androidban gondolkodom, de hogy melyik típus márka legyen arról fogalmam sincs. Egy 4 éves Huaweit szeretnék lecserélni. Egyedüli kritériumok nálam, a jó minőségű képek készítése, hobbi célból, illetve teljesen átlagos napi használat, netezés, appok használata. Az ár másodlagos, mivel úgy vagyok vele hogyha igazán megéri valami akkor inkább áldozok rá, de legyen megbízható. Ti mit vennétek jelenleg, ami android és talán nem nyúlok vele mellé?
2022. júl. 7. 06:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé közhely, de magadnak válassz telefont, ne a sok hülyének akarj megfelelni akik csak akkor vesznek emberszámba, ha a lehető legdrágább mobilt veszed meg
2022. júl. 7. 08:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván ez igaz, de valamennyire csak számít a hozzáértők véleménye
2022. júl. 7. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan milyen telefonod van most? Azért az egy jó támpont lenne, mert nem tudom, hogy nálad mit jelent az, hogy az ár másodlagos. Egy 500 ezer forintos telefonnál is azt mondanád, hogy másodlagos az ár?
2022. júl. 7. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem maradj a Huaweinél bár nincs Google támogatás, p40 liteot ajánlom
2022. júl. 7. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Na mondjuk a legutolsó dolog amit javasolnék, hogy Google nélkül vegyél egy androidos telefont. A Huaweieket hagyd a fenébe. Van másik 10 kínai mobilmárka, ami egy az egyben ugyanaz. Pl. a Honor, ami kb. egy az egyben Huawei telefonokat árul, csak más márkanévvel...
2022. júl. 7. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
5 mer te nem tudsz elszakadni a Googletől akkor mrgértem ha tanuláshoz kell de amúgy megoldható
2022. júl. 7. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Megoldható, de miért akarnám megoldani? Nem azért vesz az ember százezrekért telefont, hogy utána mindenen trükközni kelljen.

Ráadásul tegyük félre a Googlet: a legtöbb banki app sem működik GSM nélkül...

2022. júl. 7. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Keret jó lenne még is.

Samsungokkal nem lősz mellé. S22/S22+/S22 Ultra

Ugyan úgy jó az S21FE is

Ha középkategóriában akkor az A52s (Igen kint van az A53 de lassabb a CPU, akku üzemidő ua hiába nagyobb az akku, és drágább, igaz ugyan hogy kamerában jobb let egy kicsit, nagyon kicsit.)

Kiforrott rendszer, hosszú támogatás.

Esetleg Sony ha valami más keresel, vagy ASUS...

Kínai dömpingről nem tudok nyilatkozni Huawei volt kérdés nélkül a legjobb, már már csak vergődnek, Honor hát drágán adják nagyon a telefonokat és van bennük kompromisszum bőven.

Xiaomi igazodjon el rajtuk aki akar :) Van 1-2 értelmes telefonjuk, ott a Popó, izé Oppó, meg Realme, én csak budget kategóriában ajnálom őket.

OnePlus az ami hosszabb távon ad támogatást a kínai brandekből, ja meg a Nokia, de sok jó telefonjuk nincsen... Többieknél a támogatás az vagy van vagy nincs... Szájuk az jóval nagyobb mindig mint a valóság.

Ezenkívül csak a futottak még brandek vannak amit elkerülnék.

Fairphone, ami hát eldönti mindenki hogy neki jó -e.

Meg van az alma.

2022. júl. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!