Mi ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy újan nem lehet iPhonet venni, ha nem vagy millos, de az, hogy használt telókra is ilyen árak vannak... Darabokba van törve a telefon és 60 ezer forintot elkér, meg 6-7 éves modelekből nem kapsz használhatót 80 ezer alatt kb. Ez számomra felfoghatatlan.
2022. júl. 2. 01:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

4. vagyok - a többit nem ér írtam.

"Ez már azelőtt is így volt."

Naja, csak amikor szárnyalt a gazdaság, gombamód nőttek ki a földből a stadionok, autópályák, autógyárak és mindenkinek volt pénze, és az a pénz 20-50%-al többet ért tavaly mint most és akkor senki nem foglalkozott vele hogy esetleg drágább valami. De jellemzően nem volt akkora drágaság mint most. Most jöttem a boltból és ki kellett raknom a cuccokat az asztalra és végignyálazni a blokkot, mert nem akarom elhinni, hogy ennyit fizettem ezért a cuccért. Ez érvényesül a használt termékek piacán is, mert a jópofa annyiért szeretné eladni a telefonját, hogy tudjon venni rakja valamit.

Ezt a jelenséget maximum elfogadni tudod.

2022. júl. 2. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
20%

4

07:56

Ezt írtad:

„Köszönd meg OV-nak, hogy 2018-óta folyamatosan a forintunk ellen dolgozott, hogy minél többet tudjanak lopni.”

Ez előbb volt, mint 7

12:12

Na, akkor kis is kezdte belekeverni, te féleszű?

2022. júl. 3. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

"Na, akkor kis is kezdte belekeverni, te féleszű?"

Te nagyon egyszerű, azt nem én írtam. :)

(Mellesleg meg mi nem igaz, az idézett írásból? Szerintem pont műszaki cikkeknél igenis komoly relevanciája van annak, hogy az aktuális kormány hosszú távon, folyamatosan, fél emberöltő óta leértékeli a forintot, így egyre többe kerül minden telefon is.)

2022. júl. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!