Mi ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy újan nem lehet iPhonet venni, ha nem vagy millos, de az, hogy használt telókra is ilyen árak vannak... Darabokba van törve a telefon és 60 ezer forintot elkér, meg 6-7 éves modelekből nem kapsz használhatót 80 ezer alatt kb. Ez számomra felfoghatatlan.
2022. júl. 2. 01:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Meg kell fizetni a márkát
2022. júl. 2. 01:50
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Most vettem 240 ezerért 4K monitort. Ugyan ezt a méretet (32 colos) megkaptam volna FHD-ba 70-80 ezerért is.

De mivel szükségem volt a 4K-ra, 1ms válaszidőre és a G-Sync támogatásra, így megkellett fizetnem a technológiát.

Ugyan ez a telefonnál is, ha nincs szükséged az ájfón presztízsére és tudására, akkor 80 ezer forintért pl. tudsz venni egy teljesen új Samsung A32-t amiben van 4GB RAM, 8 magos CPU, 128GB háttértár, 90Hz-es kijelző, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó.

Hétköznapi felhasználásra szerintem bőven túlteljesít ezzel a hardver készlettel.

De ha egy ilyen hétköznapi Samsunggal nem vagy elég menő és kinéznek a társaságban, akkor mérlegelj mi a fontosabb számodra.

2022. júl. 2. 03:27
 3/13 Vortrex ***** válasza:
64%
Amíg vannak majmok, addig fogy a banán
2022. júl. 2. 05:54
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem tűnt fel, hogy az élelmiszerboltokban is minden a duplája lett?

A magasabb árak begyűrűztek a használt termékek piacára is, A használt autók ára is nagyon felment és még csak kapni sem lehet. Kerékpár szintén... Már bánom, hogy nem tartottam még kicsit a régi telefonomat, 15-ért többért el tudtam volna adni.

Köszönd meg OV-nak, hogy 2018-óta folyamatosan a forintunk ellen dolgozott, hogy minél többet tudjanak lopni.

2022. júl. 2. 07:56
 5/13 A kérdező kommentje:

#4:

Ez már azelőtt is így volt.

2022. júl. 2. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ez már azelőtt is így volt."

Na de a mértéke a dolognak közel sem ez volt... :)

2022. júl. 2. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
43%

4 és 6

Te még mindig abban az alapvető tévhitben élsz, hogy bármelyik politikus tisztességes?

2022. júl. 2. 12:12
 8/13 anonim ***** válasza:

"Te még mindig abban az alapvető tévhitben élsz, hogy bármelyik politikus tisztességes?"

Nem, én abban a hitben élek, hogy van tehetségesebb, hozzábbértőbb, TISZTESSÉGESEBB - de nem feltétlenül patyolatiszta - politikus, mint a jelenlegi gárda tagjai. Sőt, ez nem hit, ez tény. Ennyire rossz vezetése szerintem soha nem volt az országnak, egy kész Mohácsot hoztak össze és még csak most kezdődik a tánc...

2022. júl. 2. 12:25
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

8

„Nem, én abban a hitben élek, hogy van tehetségesebb, hozzábbértőbb, TISZTESSÉGESEBB - de nem feltétlenül patyolatiszta - politikus, mint a jelenlegi gárda tagjai.”

Tehetséges, hozzáértő és különösen tisztességes politikus nem létezik, de hidd ezt, szép álmokat.

„Ennyire rossz vezetése szerintem soha nem volt az országnak”

Kun Béla vagy Rákosi jobb volt?

Egyébként meg ez elektronika kategória, minek kevered bele ebbe is a politikát?

2022. júl. 2. 12:36
 10/13 anonim ***** válasza:

"Tehetséges, hozzáértő és különösen tisztességes politikus nem létezik, de hidd ezt, szép álmokat."

Na jó, ennyi közhelypuffogtatással nincs kedvem vitatkozni.

"Egyébként meg ez elektronika kategória, minek kevered bele ebbe is a politikát?"

Te keverted bele.

2022. júl. 2. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!