Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 300ezèrig melyik legjobb...

300ezèrig melyik legjobb okostelefon? iPhone kilöve!

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg valami ár-összehasonlító oldalon pl. arukereso.hu.
2022. júl. 2. 03:24
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

"legjobb okostelefon"

hát az márpedig az ájfón...

de ha te olyan lúzer vagy, hogy az neked nem köll, akkor vegyél szamszungot.

2022. júl. 2. 07:58
 3/5 szántóvető ***** válasza:
47%
kérdés mire kell.én ennyiért gamert vennék,bár ez pl kamerás képességekben nem a legjobb.
2022. júl. 2. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen felhasználásra? Mekkora méret elfogadható számodra?

Ha 300 ezer lenne kőbevésve a határ, akkor én egy Samsung S21-et, vagy ha kicsit nagyobb telefont akarnék, akkor S21 FE-t vennék. Ezek még 3 évig tuti kapnak új Android verziókat, biztonsági frissítést 4 évig, a hardverük erős, a fényképező és videós képességeik kivállóak, a kijelző szintén nagyon jó, a szervízháttere itthon is normális és az üzemidejük is hozza az átlagos szintet.

Ez már lehet, hogy csak saját mániám, de nagyon sok rossz tapasztalat alapján én ebben az árkategóriában nem gondolkodnék kínai telefonban, maximum valami kínai "presztízs" márkától, tehát mondjuk talán az OnePlus-tól.

2022. júl. 2. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Ennyi pénzből rengeteg kiváló telefon közül választhatsz.

Ha kapnék ennyi pénzt, amit kötelezően 1 telefonra kéne elköltenem, akkor a Samsung Galaxy S21+ t választanám. Ez egy igazi prémium telefon minden téren. Egyedül az akkumulátora lehetne picit erősebb(bár egy apple akkumulátornál így is sokkal jobb) Egy másik jelölt a Google Pixel 6 Pro.

Igazi különleges telefon. Még soha sem volt pixel telefonom, de nagyon jókat hallottam róla. Merőben más, mint egy Samsung vagy egy Apple készülék, de nekem bejön. Egyébként ha mégsem szeretnél ennyit költeni egy telefonra és még belefér egy minimális kompromisszum, akkor a Samsung galaxy s20 Fan Edition 5g t tudom javasolni. Szinte mindent tud, sőt, helyenként jobb is mint az s21.(s21 + nál már nyilván nem jobb) 150 ezer körül már beszerezhető.

2022. júl. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!