Hogy tudott követni ez a valaki egyik telefonról a másikra? több lenn
Tehát volt egy úgynevezett "zaklatóm", de inkább csak kellemetlenkedő személy, aki az előző okostelefonomon írogatott hülye sms-eket, főleg ilyen szerelmeskedő, vers-idézeteket stb. Ez ment kb. 3 évig, nem mindig írt, 3 hónaponta kb. Aztán 1x elfelejtettem pénzt rakni a telefonra, emiatt lejárt a számom és újat kellett vennem. Vettem is, és hihetetlen, de az írogató visszatért, azért tudom hogy ő, mert ugyanugy hivott mint régi számon (sztázikám). Tehát azt hihette, hogy nő vagyok, a barátnője vagy mittomén, és hiába írtam vissza hogy nem ő vagyok, semmi válasz.
Azóta eltelt jó pár év, 2017-ben írt utoljára, és egyszer csak abbahagyta.
Az a fő kérdés, hogy tudott követni egyik számról a másikra, hisz nem vagyok vmi nagy kijárós, társasági ember, nem adtam meg sok embernek a számom, szinte csak a családnak, és így is hetekkel a másik szám megvétele után már írt ez a személy...
Lehet valaki közeli ismerősöd szórakozott.
vagy a telefonodon volt valami program ami továbbította neki az adataidat.
1-es: első szám lehet a barátnőjéé volt régen, azt megértem hogy azért írt, na de másodikra nincs magyarázat, hisz szolgáltatónál vettem és nem magánszemélytől. Hogy tudakozta meg? az a másik szám is a barátnőjéé volt régen?? :D
2-es: családon kívül nem nagyon tudta senki, és a száma is ki volt írva, ami ismeretlen számomra.
De ez a program is hülyeség sztem, mert mért küldte volna el neki? egyáltalán hogy tette e kémcuccot a mobilomra amit szintén újonnan vettem?
tényleg tök para az egész
"2017-ben írt utoljára"
és azóta hiány érzeted van?
4-es: azóta vettem több készüléket is, legelsőt kb 2005-ben, azóta volt vagy 3 is, és a második mobilnál kezdődött ha jól emlékszem. Azóta még 2 volt, tehát ez is kihúzva
5-ös: nem, csak ma eszembe jutott ez a régi eset, és mindig is meg akartam kérdezni csak elfelejtettem ezidáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!