Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudott követni ez a...

Hogy tudott követni ez a valaki egyik telefonról a másikra? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát volt egy úgynevezett "zaklatóm", de inkább csak kellemetlenkedő személy, aki az előző okostelefonomon írogatott hülye sms-eket, főleg ilyen szerelmeskedő, vers-idézeteket stb. Ez ment kb. 3 évig, nem mindig írt, 3 hónaponta kb. Aztán 1x elfelejtettem pénzt rakni a telefonra, emiatt lejárt a számom és újat kellett vennem. Vettem is, és hihetetlen, de az írogató visszatért, azért tudom hogy ő, mert ugyanugy hivott mint régi számon (sztázikám). Tehát azt hihette, hogy nő vagyok, a barátnője vagy mittomén, és hiába írtam vissza hogy nem ő vagyok, semmi válasz.

Azóta eltelt jó pár év, 2017-ben írt utoljára, és egyszer csak abbahagyta.

Az a fő kérdés, hogy tudott követni egyik számról a másikra, hisz nem vagyok vmi nagy kijárós, társasági ember, nem adtam meg sok embernek a számom, szinte csak a családnak, és így is hetekkel a másik szám megvétele után már írt ez a személy...

2022. jún. 30. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
A tudakozó, vagy valaki megadta neki
2022. jún. 30. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet valaki közeli ismerősöd szórakozott.

vagy a telefonodon volt valami program ami továbbította neki az adataidat.

2022. jún. 30. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:

1-es: első szám lehet a barátnőjéé volt régen, azt megértem hogy azért írt, na de másodikra nincs magyarázat, hisz szolgáltatónál vettem és nem magánszemélytől. Hogy tudakozta meg? az a másik szám is a barátnőjéé volt régen?? :D

2-es: családon kívül nem nagyon tudta senki, és a száma is ki volt írva, ami ismeretlen számomra.

De ez a program is hülyeség sztem, mert mért küldte volna el neki? egyáltalán hogy tette e kémcuccot a mobilomra amit szintén újonnan vettem?

tényleg tök para az egész

2022. jún. 30. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy készüléket is vásároltál, ezért az előző információk alapján a készülék volt a kapocs.
2022. jún. 30. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

"2017-ben írt utoljára"

és azóta hiány érzeted van?

2022. jún. 30. 22:30
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es: azóta vettem több készüléket is, legelsőt kb 2005-ben, azóta volt vagy 3 is, és a második mobilnál kezdődött ha jól emlékszem. Azóta még 2 volt, tehát ez is kihúzva

5-ös: nem, csak ma eszembe jutott ez a régi eset, és mindig is meg akartam kérdezni csak elfelejtettem ezidáig

2022. jún. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!