Hogyan mentsem le a telefonról a dolgaimat?
Szia!
Ajánlom a Wifi file transfer pro nevű alkalmazást. Én nem vacakoltam a tört APK-k keresésével, hanem megvettem a Play áruházból, csak pár száz forint, de nagyon hasznos.
Aztán csak csatlakoztasd a telefonod, és a számítógéped ugyan ahhoz a wifi hálózathoz, és nyomd meg az alkalmazásban a startot. Ezt követően a gépen a böngésződbe írd a telefon által biztosított IP címet, majd a gépen a telefonod fájljai között találod magad. Minden mappádra nyomj Downloadot, és letölti neked zip tömörített állományként, amit csak ki kell csomagolnod a gépen. Ez a leg hatékonyabb, és leg gyorsabb módszer szerintem.
Egy KDE connect is megcsinálja és az ingyenes.
De amúgy szerviz is lementi neked, ha már lemerült a teló.
1. Elváló igekötő nem tapad a segédigéhez. Bírja + megcsinálni = meg bírja csinálni. De ez még így is baromság.
2. Képesség kifejezése a tud segédigével: meg tudja csinálni.
Azért nagyon analfabétának kell lenni, hogy egy szót duplán elcsesszünk.
#5 Te grammarnazi... Én úgy értettem, hogy megcsinálja neki a program azt, amit szeretne. Úgy pedig egybeírandó az igekötő és az ige.
De ha annyira akarod:
"A KDE connect is képes erre és az egy ingyenes program."
"megbirják oldani"
ez betű elírás
megbirkák oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!