Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen sza*ok ezrk a...

Miért ilyen sza*ok ezrk a kínai telefonok?

Figyelt kérdés

Redmi Note 10s t vettem mikor még megjelent, 6gb ram/128gb rom al jó dealnek tűnt, kifejezetten játékra vettem, az alap, telefonos opciók mellett..

Legjobb esetben is 3gb ram érhető el a rengeteg, kitörölhetetlen, folyamatosan futó, újrainduló kínai lófaxoktól,amik zabálják a ramot.

A 128 gb rol meg annyit hogy a felefon nem hogy nem képes automatikusan törölni a gyorsítótárat, de van egy egy folyamatosan növekvő egyéb mappája is.

A neten van rá sok megoldás, de egyik sem működik.

(Google:

"Redmi other files")

Magyar központjuk nincs, Pesten mindegyik MiUI okospontban is csak panaszkodókkal találkoztam eddig, az eladók meg széttárják a kezüket.

Telenornàl vettem, ott sem mondtak rá semmit, de gondolom azt tudták decemberben mikor megvettem ezt a xart 130 ezerért, hogy ilyen f*s.

Komolyan mondom, ugyan azok mennek rajta mint az előző 10 ezer forintos androidomon.

Van valakinek hasonló telefonja? Mit lehet csinálni hogy ne induljanak ujra a tiltás ellenére se a sok sok kínai, semmirekellő appok?

Vagy van valami program ami befagyasztja őket?

Ilyen random usernek ezek biztos nem feltűnőek, ezért inkább olyanok válaszát várnám akik ilyesmi telot vettek mobiljátékra(is).

Köszönöm.

2022. júl. 1. 13:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

7 Köszi, megpróbálom, csak már ez lassan olyan zárt, mint egy IPhone.

Köszönöm.

Amúgy, nem akarok én semmi extrát, konkrétan gamer vagyok, így, akartam valami olyan telót, amin fut egykét dolog.

Külölön ezért nem akartam venni N.Switchet.

Direkt így mentem az üzletbe hogy mit ajánlanak.

Látták hogy 128gb rom/ 6+2 gb ram, ennyi. Ezt ajánlották, őket nem is hibáztatom.

De ez az egész MiUi tiszta vicc.

Figyeljetek mit tanácsolnak pl az appok chrash elésére, ami ahogy a videóból átjön gondolom szerintük egy ilyen összegű telefonnál természetes:

Megjegyzem már az első tanácsuknál, ha clear- ezed, mondjuk egy játékot, bukodnaz összes mentést, és végül a hard resetet javasolják XD :

[link]

Na mindegy, senkinek sem ajánlom ezeket a telókat. :D

2022. júl. 1. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
ha reklám mentes mobilt szeretnél, akkor másik kínait válassz.
2022. júl. 1. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:

"Direkt így mentem az üzletbe hogy mit ajánlanak."

szerinted mit fognak ajánlani?

a jót ami úgyis elfogy vagy amiből sok van és alig fogy?

2022. júl. 1. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
2022. júl. 3. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
#1 Felfogod mi a különbség ha valamit kínában gyártanak vagy ha kína gyártja? Te bohóc 🤡
2022. aug. 1. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Hard reset kell neki.
2022. szept. 1. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!