Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vennétek a...

Milyen telefont vennétek a jelenlegi piacról?

Figyelt kérdés

Tudom, ez már 827728282. ilyen kérdés, de sajnos hamarosan érik egy új telefon, és őszinte leszek kurván nem értek hozzájuk.

Ami fontos lenne, hogy legyen jó kamerája. A többi nem annyira lényeg.

Ja és persze, ne legyen akkora mint egy tégla. Jelenleg note 8-at használok, nem kedvelem a mérete miatt. Nagy.

Eddig világ életemben samsung telefonom volt, szoktam játszani a gondolattal, hogy kikellene próbálni egy iphonet, csak nem tudom mennyire tudnám megszokni.

Akik váltottak annak mennyire jött be az iphone?

Köszi a válaszokat.

2022. jún. 28. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9: A note 8 keskenyebb de magasabb, az A52 szélesebb de alacsonyabb kevesebb mint 1mm ről beszélünk.

Tehát kb ugyan akkora. Szokásos mai napi péklapát méret :)

2022. jún. 28. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:

#9 Igen azt oda írta. De ettől függetlenül még az IPhone és az Asus is megbizható márkák. De ha már ennyire kötekedni akarsz akkor ott van a Samsung Galaxy S10e is az ajánlott listáimon. Igaz már 3 éves, de még mindig kap szoftver frissitést. És hardverben is van hasonlóan erős.

Végülis még ez is ér annyit amennyit egy iphone XR. De az abszurd, hogy konkretan képesek itt az emberek pár mm-el kisebb telefonokat ajánlani. Amikor ha ez nagy volt neki, akkor oda már igazi compact méretű telefon kell!

2022. jún. 28. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Az a gond, hogy a mai telefonok nem kompaktak.

Monsok én kompakt telókat.

Samsung A40, Iphone SE / SE2 / SE3

Igen, S10e.

A mai piacon ami kompaktnak nevezhető, és értelmes az a Samsung S22, és az Iphone SE3, Iphone 12/13 mini.

2022. jún. 28. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Melyik műsort nézed?

2022. jún. 28. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"A mai piacon ami kompaktnak nevezhető, és értelmes az a Samsung S22, és az Iphone SE3, Iphone 12/13 mini."

Ha az S22 kompakt, akkor a sima iPhone 12/13 miért nem? :)

2022. jún. 29. 01:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Azok is. Nekem igen. De másnak nem biztos, ahogy az s22 sem.
2022. jún. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!