Bontatlan telefonnak le van pattanva a sarkából egy darab. Vissza adják így a pénzem?
Egy magyar gsm boltból rendeltem egy telefont 130 ezer körül.
Az alumínium keretnek a sarkából egy kis darabka le van pattanva és egy kis foltocska/kopás is van rajta egy pöttyben, ugyanazon a sarkán, csak feljebb.
Oké, nem zavaró meg alig látni ezeket, de egy bontatlan készülékről van szó, engem zavar nagyon..
Ebben az esetben elállhatok a vásárlástól, vagy törődjek bele? A dobozon semmi nem látszódott, hogy ütés érte volna.
Csak 10-től fogom tudni hívni őket, addig is ezt kiírtam, hogy mire számítsak..
Online rendeltem meg és fizettem ki, tehát elvileg kéne 30 nap elállási jogom legyen, nem?
6
Aki normális vevő, az a 150cm-es tévét is kibontatja és a boltban ellenőrzi még működését is.
Joga van hozzá és ha nem tetszik az eladóknak, ne adják el!
Egy telefon meg...ne viccelj már...
Párszor már megtanultak visszacsomagolni is, nem csak eladni a vackokat;)
15# mások hibáiból tanulok, ezért én is mindent személyesen vásárolok,
a Samsung Experience Store-ban még a régi mobilról is át másoltak mindent, és uzemkészen kaptam a vadiúj mobilt.
#21 Küldjek képet elsősorban emailben. Utána 1-2 órával hívtam őket, hogy megnézték-e, azt mondták majd ott válaszolnak, türelmet kértek.
A gond az, hogy el kellene utaznom, de a 14 napból nem hiszem hogy kiesek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!