Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bontatlan telefonnak le van...

Bontatlan telefonnak le van pattanva a sarkából egy darab. Vissza adják így a pénzem?

Figyelt kérdés

Egy magyar gsm boltból rendeltem egy telefont 130 ezer körül.

Az alumínium keretnek a sarkából egy kis darabka le van pattanva és egy kis foltocska/kopás is van rajta egy pöttyben, ugyanazon a sarkán, csak feljebb.

Oké, nem zavaró meg alig látni ezeket, de egy bontatlan készülékről van szó, engem zavar nagyon..

Ebben az esetben elállhatok a vásárlástól, vagy törődjek bele? A dobozon semmi nem látszódott, hogy ütés érte volna.

Csak 10-től fogom tudni hívni őket, addig is ezt kiírtam, hogy mire számítsak..

Online rendeltem meg és fizettem ki, tehát elvileg kéne 30 nap elállási jogom legyen, nem?

2022. jún. 28. 07:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

6

Aki normális vevő, az a 150cm-es tévét is kibontatja és a boltban ellenőrzi még működését is.

Joga van hozzá és ha nem tetszik az eladóknak, ne adják el!

Egy telefon meg...ne viccelj már...

Párszor már megtanultak visszacsomagolni is, nem csak eladni a vackokat;)

2022. jún. 28. 09:12
 12/26 A kérdező kommentje:
#10 Te olyan fajta ember lehetsz akinek még bankszámlája sincs, párna alatt tartja a forintot nehogy elveszítse neked a bank, 2022-ben csak a kp-t ismeri és se okostelefonod, se egy lebonyolított online vásárlásod nem volt még, mert az internet csak kamu és mindenhol átvágnak.
2022. jún. 28. 09:16
 13/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
Amikor a TV-t vettem boltban, kibontattam, szó nélkül megtették.
2022. jún. 28. 11:23
 14/26 anonim ***** válasza:
Én pár éve ugyanígy jártam, megrendeltem az áhított telefont, és mikor kibontottam, láttam hogy használt. A védőfólia nem tapadt rá, látszott hogy úgy volt visszatéve rá, a telefon oldalain sem volt rajta az a védő csík sem. Írtam emailt nekik, még a választ sem vártam meg, már adtam is fel postán vissza a feladónak. Három nap múlva a számlámon volt a visszautalt pénz. Azóta nem veszem semmit így, csakis üzletben. Így vettem meg három hete az A52s-t is, Euronics-ben, ott bontotta ki előttem, kezembe adta, átnéztem. Igaz, hogy 128 ezerért vettem, webáruházban meg lett volna 108-ért is, de mivel már megjártam, inkább kiadtam érte többet, de üzletben személyesen vásároltam meg. Szerintem nem lesz gond, vissza fogod kapni a pénzed!
2022. jún. 28. 13:51
 15/26 anonim ***** válasza:
42%

Mobil_helyett_szappan

[link]

mielőtt kibontod szagold meg!

2022. jún. 28. 13:54
 16/26 anonim ***** válasza:

és a másik:

iPhone 13-at rendelt, egy doboz szappant kapott

[link]

2022. jún. 28. 13:56
 17/26 anonim ***** válasza:

15# mások hibáiból tanulok, ezért én is mindent személyesen vásárolok,

a Samsung Experience Store-ban még a régi mobilról is át másoltak mindent, és uzemkészen kaptam a vadiúj mobilt.

2022. jún. 28. 14:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Youtubos Farkas Timi is így járt, csak nem szappan, hanem forrasztó páka volt a csomagban Iphone helyett.
2022. jún. 28. 14:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Mit mondott a bolt?
2022. jún. 28. 20:28
 20/26 A kérdező kommentje:

#21 Küldjek képet elsősorban emailben. Utána 1-2 órával hívtam őket, hogy megnézték-e, azt mondták majd ott válaszolnak, türelmet kértek.

A gond az, hogy el kellene utaznom, de a 14 napból nem hiszem hogy kiesek..

2022. jún. 28. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!