Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem érkezik meg az...

Miért nem érkezik meg az email értesítés az okosórámra?

Figyelt kérdés

Hauwei watch gt 2.

Már annyit állítgattam, de nem jön meg az email értesítés. Messenger üzenetek megérkeznek az órára

2022. jún. 24. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A telefonon a Huawei Egészség app-ban (gondolom az van feltelepítve) kezdőoldalon megnyitod lent az ESZKÖZÖK ikont. Ott az órára, majd kicsit lejjebb az ÉRTESÍTÉSEK. Akkor megnyílik hogy milyen alkalmazások vannak a telón, és ott kiválasztani a Messenger mellett a kis "kapcsolót" hogy színes legyen. Ha már b van kapcsolva, akkor passz, lehet hogy akkor magában a Messenger beállításaiban kell keresni valamit. Csak egy tipp.
2022. jún. 24. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Bocs, félreértettem. A beállítás a lényeg, de akkor nem a Messenger appnál, hanem az e-mail kliensednél beállítva, értelemszerűen ;)
2022. jún. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!