Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jelzi valamikor és...

Lackokoma30 kérdése:

Miért jelzi valamikor és máskor nem az okosórám az értesítéseket?

Figyelt kérdés

Adott egy Huawei watch gt 2 pro óra és Xiaomi 10 pro.

Ha megnyitom az Egészség alkalmazást és háttérbe helyezem akkor mindent megkapok az órára, ha bezárom akkor nem. Az alkalmazásnál már mindent engedélyeztem, akkumulátor kimélő alól teljesen kivettem. automatikus indítást bekapcsoltam, de semmi. Automatikus indítás menüben a Messenger melett mindig ott van egy zöld négyzetben hogy 'Futó'. Ha bezárom háttérből akkor is. Ezt hol lehet beállítani az Egészség app-nál is vagy mit kell beállítani hogy alkalmazás indítása nélkül is működjön az értesítés?

2022. jún. 21. 18:30
 1/3 A kérdező kommentje:

Up.

Egy idő után hiába fut a háttérben az alkalmazás. Olyan mint ha bealudna. Előhozom az appot és olyan mint ha 0ról indítanám és akkor szinkronizálja az óra adatait. Innentől megint jó egy ideg.

2022. jún. 21. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Eszközök - értesítések részt nézd át az appban, hogy rendben vannak-e a beállítások. Ott van egy súgó menüs link is, hogy mit állíts be a telefonon, ha nem jó.
2022. jún. 21. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Amit az appban ír azt mind beállítottam.

Most beállítottam hogy jelezze a telefon és óra kapcsolatát. Képernyő felébresztése és billentyűzár feloldása után egyből írta hogy akkor csatlakozott vissza az órára. Azaz ha kikapcsol a képernyő és eltelik egy X idő akkor szundiba rakja a Bluetooth vagy az appot, de semmi ilyen felé beállítást nem találok hogy képernyőzár után ne csinálja ezt.

2022. jún. 21. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!