Létezik 4 colos, 4G képes, Androidos okostelefon?
17: Telefon nem egyenlő telefonnal. Ha nem támogatja az EU hálózatokat és veszel egy kínai belpiacost amin google se lesz azzal nem jársz feltétlenül jól.
Ezeknek a kínai fis f.s telefonoknak nincs támogatásuk, jó pofa de amúgy tartósan felejtsd el. Kínából veszed meg akkor garancia nincs.
22: Kínában értékesített android verziókon nincs google. Mint azt már volt mondottam. EU verziót kell venni. Amelyikből van persze.
Ezekben nem csak a név hanem a HW is eltérő, azaz az SW sem tud ugyan az lenni.
Amelyiken nincs google azon nincs más app bolt kínait leszámítva. Fel lehet heggeszteni egy másik app boltot, de attól a google appok nem fognak menni és azok sem amikhez google szolgáltatások kellenek.
Csak böngészőből.
Támogatásra, updatekre nem számíts. Ha lesz az pozitív meglepi lesz.
"Kínában értékesített android verziókon nincs google. Mint azt már volt mondottam. EU verziót kell venni. Amelyikből van persze."
Unihertz Jelly 2 mobilom van,. és láss csodát VAGY RAJTA GAPPS.
Na? Madárka?
frissül is, 10el indított lett 11, már 12 azóta.
Na? Madárka?
"Azért meghaltam a linkeken. "
Sajnos úgy tűnik mégsem, de ha nem megy, én hozok benzint gyufát és leöntelek.
Samsung s20, s21, s22.
Egyik se 4", de bőven jó normális kompakt telefon.
26: Na madárka ha elolvastad volna amit írtam akkor nem csináltál volna magadból hülyét. Kínában értékesített mobil az nem EU verzió. Kínában kb agyon lőnek ha Kínaiként google van a telefonodon. De az is elég ha megpróbálja feltenni aztán megkérdezik a rendőrségen hogy minek a hanyatló nyugati imperialista szemetet akarja.
Azt jelenti hogy az "EU" verziót ami kiemeltem azaz EU verziód van na madárka 1 -es leülhetsz.
Kaptál ápdétet? Szipi szupi akkor vállalj anyagi felelősséget ha valakinek kell de a csúcs szuper fisfos sz@r gyár nem ad ki többet frissítést hozzá. Add meg az elérhetőségedet és fizess érte az új tulajnak egy 100-200 -at. Hogy legyen súlya a szavaidnak. Ne csak galamb sz@r legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!