Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik 4 colos, 4G képes,...

Létezik 4 colos, 4G képes, Androidos okostelefon?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy egy tepsifon húzza a zsebemet, bőven elég lenne egy 4 colos kijelzővel ellátott típus, de valahogy nem találok ilyet, csak ótvar gagyi kategóriában, viszont én nem spórolni akarok; egy normális, de kisméretű okostelóra van szükségem.

2022. jún. 22. 09:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
17%

17: Telefon nem egyenlő telefonnal. Ha nem támogatja az EU hálózatokat és veszel egy kínai belpiacost amin google se lesz azzal nem jársz feltétlenül jól.

Ezeknek a kínai fis f.s telefonoknak nincs támogatásuk, jó pofa de amúgy tartósan felejtsd el. Kínából veszed meg akkor garancia nincs.

2022. jún. 22. 14:03
 22/29 A kérdező kommentje:
A Jelly-2 használhatónak tűnik, van róla magyar teszt is a neten, szóval elvileg működik itthon is, meg aztán Androidos, tehát van rajta google is (nem mintha nem tudnék élni enélkül).
2022. jún. 22. 15:36
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

22: Kínában értékesített android verziókon nincs google. Mint azt már volt mondottam. EU verziót kell venni. Amelyikből van persze.

Ezekben nem csak a név hanem a HW is eltérő, azaz az SW sem tud ugyan az lenni.

Amelyiken nincs google azon nincs más app bolt kínait leszámítva. Fel lehet heggeszteni egy másik app boltot, de attól a google appok nem fognak menni és azok sem amikhez google szolgáltatások kellenek.

Csak böngészőből.

Támogatásra, updatekre nem számíts. Ha lesz az pozitív meglepi lesz.

2022. jún. 22. 15:43
 24/29 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, az Unihertz webstore-ban ki lehet választani a régiót, van EU verzió is.
2022. jún. 22. 17:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Azért meghaltam a linkeken. Az elsőnél röhögtem 4cores... Hát azt használd te😅😅😅😅 másokat kímélj már meg a 10 éves teljesítménytől pls
2022. jún. 22. 20:05
 26/29 anonim ***** válasza:
11%

"Kínában értékesített android verziókon nincs google. Mint azt már volt mondottam. EU verziót kell venni. Amelyikből van persze."

Unihertz Jelly 2 mobilom van,. és láss csodát VAGY RAJTA GAPPS.

Na? Madárka?

frissül is, 10el indított lett 11, már 12 azóta.

Na? Madárka?

2022. jún. 23. 08:20
 27/29 anonim ***** válasza:

"Azért meghaltam a linkeken. "

Sajnos úgy tűnik mégsem, de ha nem megy, én hozok benzint gyufát és leöntelek.

2022. jún. 23. 08:20
 28/29 anonim ***** válasza:

Samsung s20, s21, s22.

Egyik se 4", de bőven jó normális kompakt telefon.

2022. jún. 23. 08:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

26: Na madárka ha elolvastad volna amit írtam akkor nem csináltál volna magadból hülyét. Kínában értékesített mobil az nem EU verzió. Kínában kb agyon lőnek ha Kínaiként google van a telefonodon. De az is elég ha megpróbálja feltenni aztán megkérdezik a rendőrségen hogy minek a hanyatló nyugati imperialista szemetet akarja.

Azt jelenti hogy az "EU" verziót ami kiemeltem azaz EU verziód van na madárka 1 -es leülhetsz.

Kaptál ápdétet? Szipi szupi akkor vállalj anyagi felelősséget ha valakinek kell de a csúcs szuper fisfos sz@r gyár nem ad ki többet frissítést hozzá. Add meg az elérhetőségedet és fizess érte az új tulajnak egy 100-200 -at. Hogy legyen súlya a szavaidnak. Ne csak galamb sz@r legyél.

2022. jún. 23. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!