Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A RandoChat megszűnt iPhonra?

A RandoChat megszűnt iPhonra?

Figyelt kérdés

Tavaly még tudtam használni, azonban időközbe letöröltem.

Gondoltam újra letöltöm, már 1-2 hónapja próbálkozom beszerezni, viszont az App Storeban nincs RandoChat.

Safariban (iPhone böngésző)

beírtam, kiadta ezt az oldalt :

[link]

Ott van, hogy Download App Store, de ha rányomok, akkor kiírja, hogy ebben a régióban nem elérhető. (Vagy ilyesmi.) Nincs Android készülékem, viszont többen mondták, Androidos felhasználók, hogy nekik még működik, le is lehet tölteni!

Jelen esetben az iPhoneon megszűnt, vagy várni kell?...

2022. jún. 21. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
ez olyan progi ahol lehet hokizni idegenek előtt?
2022. jún. 21. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Látom szövegértés nem megy... ebben a régióban nem érhető el. Tehát másik régióban elérhető.

Vagyis az AppleID-dben régiót kell váltani, vagy csinálni egy másik AppleID-t aminek más a régiója.

2022. jún. 21. 19:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia! :) Köszönöm szépen a kedves bíztató szavakat! Nem vagyok egy zseni a kütyükhöz, csak furcsa számomra, ha a régiómban nem elérhető, más (androidos) felhasználók számára miért elérhető ugyan ebben a régióban? Illetve, másrészt, honnét tudjam melyik régióban elérhető az adott alkalmazás? Mi van, ha regisztrálok egy másik régióra, ahol szintén nem elérhető?

Az első válaszolónak, csak annyi, hogy inkább képcsere és chat a lényeg, kimondottan videó és hang hívás nincs! :D Max hangüzenetet... 90%-a az alkalmazásnak igen ilyen hokizós... :D Az 5% troll, a másik 5% pedig a normális. De nagyjából ugyan ezek az arányok egy AnoTalkon, egy Ismeretlenek-en, ... Chat.hu-n..és bármely más hasonló chat oldalon.

2022. jún. 21. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

első, értem :D

amúgy apple szigorúbb az appstore-al jóval mint android play.. az is lehet valami jogi galibába futott az europai verzió, pl. GDPR miatt.. akkor szoktak eltünni az appok.

2022. jún. 21. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Tervezek egyébként vásárolni egy Androidos készüléket is lényegében pont ilyesmik miatt. Lehet velem van a baj, mint mondtam tényleg nem vagyok egy hozzá értő, de az számomra picit zavaró, ha mások ugyan úgy tudják használni független a régiótól, csak más eszközön az alkalmazásokat. Úgy lenne fair és korrekt, ha vagy mindenki számára elérhető, vagy nem... de hát így tesznek azt hiszem különbséget. Valami X-re elérhető, valami y-ra. Csak nekem fáj ez picikét :D

2022. jún. 21. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
VPN, nomeg egy megfelelő régios fiók és máris tölthető a regiózáras tartalom :D
2022. jún. 22. 10:01
 7/7 anonim válasza:
sikerult megoldani? nekem se megy
2022. szept. 3. 08:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!