Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagy parasztság lenne tőlem...

Nagy parasztság lenne tőlem ha széttörnék egy működő telefont? Az Ulefone 2 éve keseríti meg az életem.

Figyelt kérdés
Szószerint telefonálásra sem nagyon alkalmas. Annyi gyári bugja van mint a szar. Tudom hogy van akinek ilyenre sem telik,de nekem jót tenne a szétb*szhatnám. Tiszta szívből gyűlölöm ezt a fost. Már állás interjút is majdnem buktam amiatt mert folyton bebugolt miközben beszéltünk. Mikor anyám a kórházból írt facen (melóban voltam) nem jelentek meg az értesítések. Végre lecseréltem. Meg akarom gyilkolni, de kegyetlenül.
2022. jún. 20. 11:29
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Most hogy így visszaolvasom kicsit furán jött ki. Nyilván az Ulefonet akarom megölni aminek az akkujába valami afrikai kisgyerek bányászta a szilíciumot napi 16 órában éhbérért. Bár őt szerintem az zavarjalegkevésbé hogy széttoszom a munkája gyümölcsét. Utána az elektronikai hulladékban úgyis újrahasznosítják (remélem).
2022. jún. 20. 11:34
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Ki a f***t érdekel mit csinálsz a saját telefonoddal? Megvetted, kifizetted, innentől a te dolgod.
2022. jún. 20. 11:39
 3/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nálam vannak tabuk. Ételt pl. nagyon figyelek hogy ne kelljen kidobni és egyáltalán nem anyagi okokból. Szolidalitás, tisztelet, valaki munkája. Abban viszont igazad lehet hogy az Ulefone nem olyan szent dolog mint az étel. Azt a SÁTÁÁN TEREMTETTE!!
2022. jún. 20. 11:41
 4/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha a sajátod, akkor hajrá.

Milyen tabu? Úgyis másikat vennél, mert ez nem működik, nem? Akkor minek tartogatni egy fiókban? Dísznek?

2022. jún. 20. 12:04
 5/23 anonim ***** válasza:
32%
Micsoda? Az Ulefone a legjobb telefon, nekem is az van. Biztos nem jól használtad! Ennél jobb ár/érték arányú, nagy aksijú, masszív telefont más gyártó nem gyárt. Elbújhat mögötte az iPhone is!
2022. jún. 20. 12:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy normális. Nem csak akkor lehet új telód ha ezt teljesen tönkreteszed. Az érzelmeidet nem csak így lehet kiélni. Máskor is szét fogsz verni mindent ha valami az életben nem tetszik?
2022. jún. 20. 12:08
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

Milyen modell? Én ~1 éve használom az Armor 8-amat, annyi a gond vele hogy lassú és ha túlterhelem akkor le tud fagyni, de őszintén az eddigi kedvenc telefonom, főleg amiért 45k-ba fájt és szinte elpusztíthatatlanul strapabíró. Bár én leejteni, ráülni és véletlenül dolgokba beverni szoktam, ha kalapáccsal nekiesel tuti nem lesz elpusztíthatatlan.

Az elveidet amúgy én is vallom, pont emiatt vettem Armor 8-at, még jópár évig fogom használni aztán mire elkopik remélhetőleg lesz a piacon megfizethető fairtrade-es okostelefon.

2022. jún. 20. 12:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben elajándékoznám valakinek, akit érdekel, úgy, hogy tudja, szerinted nem müködik jól - van, akinek hobbija a telefonok bütykölése.
2022. jún. 20. 12:12
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha telefonálásra egyébként alkalmas állapotban van, akkor add oda valamelyik idősebb rokonnak. Vagy egy kisgyereknek "játszós" telefonnak. Majd ő gondoskodik a véletlen széttöréséről is :D
2022. jún. 20. 12:14
 10/23 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg igazad van abban, hogy sokan örülnének ha lenne bármilyen telefonjuk, te meg széttörnéd a sajátod az idegbetegséged miatt. Inkább add oda másnak, akinek semmilyen telefonja nincs vagy szívesen használná de nincs rá pénze.
2022. jún. 20. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!