Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont választanatok...

Kedd99 kérdése:

Melyik telefont választanatok ezek közül?

Figyelt kérdés
120 ezer alatt szeretnék telefont és ezeket találtam viszont semmi tapasztalatom. Melyik a legjobb ha 2-3 évre tervezek vele.

2022. jún. 19. 00:39
A kérdező szavazást indított:
Poco x3 pro
Xiaomi redmi note 10 pro
Xiaomi 11 lite ne
Realme gt master
Oppo reno 5
Oppo reno 5z 5g
6 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
120 ezer alatt keresek és vagy szolgáltató vagy más elektronikai boltba vennem ahol van mobilcsere. Ha esetleg mást ajánlotok azt is irhatjatok.
2022. jún. 19. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg Samu A52s 5G? A fentiek közül csak a Redmi Note 10 Pro-t ismerem, de ahhoz képest az A52s erősebb hardveresen, jobbak a kamerái és elvileg tovább kap majd szoftveres támogatást. Cserébe a Note 10 Pro-nak jobb az üzemideje.
2022. jún. 19. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

100-130 között már kapni Poco F3 Pro-t, snapdragon 870-es procival ami bitang, az árban meg verhetetlen.

Vagy ha nem csak a procira és a gaming-re vagy kihegyezve, akkor ott a Xiaomi 11T is, 130 ezer alatt azt is lehet kapni, kicsit prémiumabb. Ez igazából mindenben jobb mint a Poco F3, anyaghasználat, gorilla glass, android frissítés 3 évig, kijelző, hátsó kamera, gyorsabb töltés és nagyobb aksi..

A Poco F3 előnye a 11T-vel szemben az a processzor (de csak +10% kb), illetve vékonyabb/könnyebb picit.

Ez a kettő bármelyik jobb mint a fentiek.

2022. jún. 20. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Xiaomi redmi note 11 pro vagy Oppo reno 5z!
2022. jún. 21. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Poco almárkát egyáltalán nem ajánlom! Amúgy is kb az a legrosszabb a Xiaominál, nekem 1,5 év tapasztalatom van a Pocokkal, de meguntam vele a szenvedést és inkább most visszaváltottam Samsungra, az A53-t vettem meg. Egész jó áron van, és az A52S is. Szeretem nagyon a Xiaomit, de egyenlőre ahogy visszatértem a Samsunghoz, lenyűgöz minden tekintetben. Az üzemideje valóban gyengébb, mint a Xiaominak, ennyi zavar csak benne. Amúgy tökéletes.
2022. júl. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!