1,5 éve használok egyet, én eddig semmilyen hibával nem találkoztam.
2022. jún. 18. 22:26
4/11 anonim válasza:
A szoftvere - MIUI - az androidokhoz képest eddig számomra igen gyors, gördulékeny, reszponzív és megbízható volt.
2022. jún. 18. 22:31
5/11 anonim válasza:
Nekem a MIUI 12.5-ben az értesítések késése idegesít a legjobban, ami miatt nekem használhatatlan. Mire megyek a telefonnal, ha csak órákkal később kapok értesítést mailról vagy messengerről?
Egy szuper telefon lenne (9 Pro), de így semmit nem ér.
A páromnak 8T van, ugyanaz a gond.
Nővéremnek sima 9, ő sem kap értesítéseket.
Minden létező fórumot átböngésztem erről, százával panaszkodnak ugyanerre, de megoldás nincs (a custom ROM-on kívül).
2022. jún. 18. 22:36
6/11 anonim válasza:
Igen, azzal az állítással, hogy a Xiaomi nem rossz, csak a szoftvere kicsit hibás, teljes mértékben egyet tudok érteni!
Most ne olyan egetrengető hibákat képzelj el, hogy már miattuk a telefon sem kapcsol be, hanem apróbb hibákat, amik lehet, hogy egyeseknek fel sem tűnnek.
Pl. a saját bőrömön is tapasztalom rendszeresen az értesítések késését, vagy hogy nem csöngenek ki a netes hívások, amikor kellene. Vagy néha szarakszik a mikrofon. Vagy fagyogat a hotspot.
Szóval maga a szoftver használható, de itt-ott előfordulnak benne hibák sajnos.
2022. jún. 18. 22:39
7/11 anonim válasza:
Nem akarom elszolni de több mint egy éve használom és semmi baja sőt. Nem véletlenül lett az egyik piacvezető márka .
2022. jún. 18. 22:41
8/11 anonim válasza:
Nem csak ennél a márkánál jellemző a szoftver hiba. Például én soha többet nem veszek Samsungot. Hívnak és nem tudom se felvenni, se elutasítani, mert nem reagál rá. Ez se egyedi.
2022. jún. 18. 23:12
9/11 anonim válasza:
Lassan 3 éve van xiaomim, szerintem szoft szinten sincs vele gond
2022. jún. 19. 00:01
10/11 anonim válasza:
Van némi reklám és "saját junk" szoftver a rendszerében, ettől függetlenül szoftveresen sem rossz, sőt. POCO x3 pro-m van (MIUI rendszer). Snapdragon 860 meg minden jóság. Ha valaki tud 80 körül jobb telót újan, egész nyugodtan szóljon :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!