Mit szeretnél tudni? 2000 óta minden telefont naponta fel kell tölteni, különben másnapra lemerül.
2022. jún. 14. 10:21
2/6 anonim válasza:
2000 óta? Hajjajjj vanna gondok a fejedben :D
Kérdeő ki lehet vele bírni egy átlagos napot. Minden azon múlik, hogy hogyan használod. Ha komoly játékokat tolsz vele akkor hamar le fog merülni. Azt csak te tudod milyen appot és mennyit szoktál használni.
2022. jún. 14. 12:47
3/6 A kérdező kommentje:
Ebből a szempontból valóban nehéz kérdés, mert mindenki másképp használja a telefonját.
Játszani nem szoktam rajta. Messenger, voice, facebook amiket használok. Azért is szeretnék egy kis telefont, mert jóformán csak kommunikációra használom a telefonjaimat.
Ugye az iPhone 13 mini típusú telefon 2021 szeptemberében jelent meg. Tehát még 9 hónapja jelent meg! Én személy szerint 2021 november 19.-én vettem az első iPhone 13 mini telefont. Vagyis most már 7 hónapja használom az iPhone 13 minit. A 7 hónapos tapasztalataim a következők: Naponta átlagosan 9-10%-ot merül, ha csak be kapcsolt állapotban van az asztalon és nem használom. Viszont ha el kezdem használni, és különböző applikációkat pl: Messenger, facebook, zene lejátszás,-t használok. Akkor 12 óra alatt 45 %-ot merül az aksija. Ami azt jelenti hogy általános használat alatt is, kb 90-ot merül 24 óra alatt a telefon akisja. Ja és 7 hónap használat után az iPhone 13 mini telefon iOS-beli rendszere 99%-os akkumulátor kapacitást ír ki. Tehát 7 hónap alatt 1% kapacitás csökkenést tapasztalok. Ezek saját tapasztalataim!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!