Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen simkártyáid vannak? És...

Milyen simkártyáid vannak? És melyiket használod?

Figyelt kérdés
Nekem telenor (yettel) és telekom van. Netre telekomt, telefonálásra yettelt használom mivel az a számom 19 éves és azt ismeri mindenki
2022. jún. 14. 05:42
 1/7 anonim válasza:
73%

Én nem ismerem a számod.

Amúgy digi és telekom.

2022. jún. 14. 05:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindhárom szolgáltatótól van.
2022. jún. 14. 07:22
 3/7 October15 válasza:
Emberi tulajdonság a simkártya? :D Hát oké... ez nekem így koránt reggelt még picit sok.
2022. jún. 14. 07:47
 4/7 anonim válasza:
29%
Van egy pici kerek lapos, meg egy nagyobb sárga, szögletes.
2022. jún. 14. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem ismeri mindenki! Én nem ismerem!
2022. jún. 14. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem vodafon és egy angol lebara kártyám van. Előtte mindenre az angol kártyát használtam, mert £8-ért olyan feltöltős csomagot kaptam, amiben volt 21gb net és 100 perc egész Európába, korlátlan Angliába.

Viszont túl sokat használtam roamimgban és már nem működik :(

Telefonálásra még használom, mert olcsóbb a percdíj itt magyarba is mint a magyar kártyával, ami vicc 😂

Vodafone pedig rém, sehol sincs lefedettségem szinte, (az angol kártyával jobb volt érdekes, pedig az is vodafone hálózat...) de előfizetek mindig 5 ezerért 3x5gb netre és az 3 hónapig elég.

Digit szeretnék csak sajna nem tudok igényelni, nincs előfizetésem velük :(

2022. jún. 14. 09:18
 7/7 anonim válasza:
Ó igen? Nekem 28 éve ugyanaz a számom!
2022. jún. 14. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!