Snapdragon 670 és Google Pixel 3A XL vélemények?
Most cseréltem le egy 6a-ra. Imádtam, de kezdett lassulni a kamerája (rendszeres több másodperces betöltések) és videófelvételben is kezdett képkockákat eldobálni. Valószínűleg egy nagytakarítással vissza lehetett volna nyerni némi teljesítményt, de mivel úgyis véget ért a support periódus, inkább lecseréltem. Ha pénzszűkében lettem volna, simán használtam volna még tovább.
A Google Pixel kamerák szerintem is verhetetlenek a Pixel 3 óta. Mára azért felzárkózott a konkurencia, de még mindig ők az etalon. Kevés megapixel, de csodálatos, élethű képek. A Pixel 3 annyival a kora előtt járt, hogy a szenzor gyakorlatilag ugyanaz a 6a-ban mint ami a 3a-ban volt, és még mindig istenítik.
Előrendeltem a Google Store-ban, pénteken érkezett meg. Németo-ban vagyok, otthon nem tudom, hogy volt-e rá lehetőség.
Mivel a képernyője jobban kitölti a kasztnit, ezért csak 1-2 mm-rel nagyobb a 3a-nál, de sokkal nagyobbnak érződik, aminek amúgy nem örülök -- ezt már kifejezetten nehéz egy kézzel átérni. Vastagabb és nehezebb is jóval.
Villámgyors, és a kamerája a szokásos Pixel-gyönyör, de már nem csak fotókon, hanem videón is. Minden képkocka fullos HDR, nagyon-nagyon fain. És a videó stabilizátora annyira jó, hogy eleinte néha azt hittem, lefagyott :)
A 3a hátsó ujjlenyomatolvasója nekem jobban tetszett, mint a 6a képernyőbe épített verziója, de ezt nyilván megszokom majd.
Maga az Android ugye tök ugyanaz a kettőn (...még, egészen a következő frissítésig, amit a 3a nem kap már meg) tehát olyan nagy újdonságok nincsenek. De nem bántam meg, élvezem hogy hasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!