Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Snapdragon 680 vélemények?

Snapdragon 680 vélemények?

Figyelt kérdés
Akinek volt vagy van.

2022. jún. 4. 19:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Használható,bár ma már erősen belépőszint.ha nem játszol akkor ki fog tudni szolgálni még.
2022. jún. 4. 19:50
 2/25 A kérdező kommentje:
Amiket én játszok azt bírni fogja.Poco m3 asom van sd 662 vel az sem rossz.
2022. jún. 4. 20:39
 3/25 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy motorola g52 fedeztem fel ilyen chippel.Még elég új.Vágyok egy motorolára nekem nem volt soha.Már a kinaiaké de lassan mi nem az.Tetszik a g100 is abban igen jó a chip sd 870 a nem melegedős fajta az már 5gt is tud pár grammal nehezebb mint a pocom.Maradjak ipsnél vagy váltsak oledre.Tetszik az ips az oled sem lehet anyira sokkal jobb.
2022. jún. 4. 20:52
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

A chip megtalálható a Redmi Note 11-ben is.. Nem rossz chip, viszont játékra nem ajánlott..

Én, hogy kipucoltam a MIUI-t elég szépen,gordülékenyen fut minden. TikTok videókkal sem lesz probléma, betolti őket.

6 nm a chip, tehát még az üzemidő is kényelmes. 2 naponta kell tolteni, ha úgy használja az ember.

Nah Üdvozlett!

2022. jún. 4. 21:45
 5/25 anonim ***** válasza:
Igen,motorolat és is szívesen vennék.az sd 870 jóval erősebb ez nem vitás.
2022. jún. 4. 23:36
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
Maga a processzor elég bikás, de a grafikus chipje szerintem kissé kevés lenne komolyabb játékokhoz, illetve gamerként a 120 Hz képfrissítés is inkább ajánlott! Adreno 618 a minimum, amivel már lehet mit kezdeni játékcélra, ebben az árfekvésben pedig a Redmi Note 10 Pro a legjobb telefon, amiben ráadásul pont ilyen van!
2022. jún. 5. 18:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Ezt az üzenetet egy Redmi 10c ről írom.Sd 680 van benne nem játszok úgy, hogy bőven sok.Elsőre viszonylag fürge viszont idővel szinte biztos, hogy belassul.A készülék idén jelent meg elég belépőszintű ez alatt nem sok minden van, de szerintem jó lessz.
2022. aug. 16. 18:13
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát a Redmi 10C eléggé vegyes telefon: a ramja, a grafikus chipje, és a töltőteljesítménye belépőszintű, a kijelzője szint alatti, kamerája vegyes, másban viszont egész jó!
2022. aug. 17. 08:31
 9/25 A kérdező kommentje:
Igen a felbontása kisebb mint a poco meg amé de amúgy ezt így ránézésre nem észleltem vagyis ha nem olvastam volna a specifikációkat fel sem tűnt volna,hogy egy gyengébb képernyő.Lényeg,hogy SD chip és nem Mediatech és 6 nanóméter vagy 5 nem emlékszem a SD 662 hoz képest ami 11 talán takarékosabb.Nem játszok az igényeiket kielégíti nem akadozik meg a pocom már megenged magának néhány akadást.Sajnos idővel elkerülhetetlen a lassulás.Nem tudom miért van ez kicsit bosszantó tud lenni.Egy HTC one sv vél kezdtem meg az ismerkedést az okostelefonokkal.Nagyon szerettem elromlott és nem tudták megjavítani nagy bánatomra.A mostani telik jelentősen nagyobbak.A HTC ugye taiwani áttértem sima kínaira erre telik.
2022. aug. 18. 05:44
 10/25 A kérdező kommentje:
Néztem összehasonlítást Redmi 10c és egy Galaxy A13al amiben exynos 850van.A Galaxy nagyon elvérzett az AnTuTu scoreja meg fele sincs.Jobb a kijelzője meg több kamera van benne oszt ennyi.Az áruk meg hasonló.Nem tudom a Samsung szoftveresen milyen?
2022. szept. 2. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!