Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Snapdragon 680 vélemények?

Snapdragon 680 vélemények?

Figyelt kérdés
Akinek volt vagy van.

2022. jún. 4. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én az AnTuTu-t sose nézem, az csak egy hozzávetőleges összesítő tesztpontszám, ami többmindentől függ és összeségében az egész telefonra vonatkozik! Viszont a kijelző egy lényegesebb eleme a telefonnak, és ebben például pont hogy az A13 jobb!

Kijelzőről lévén szó, az OLED se tökéletes persze, de sokkal jobb az IPS-nél: harsányabb színárnyalatok, végtelen kontrasztarány, és jóval energiatakarékosabb! Utóbbi hátterében részben az is áll, hogy ennél minden egyes pixel egymástól függetlenül tud működni, tehát ha például nézel egy képet vagy videót, azokon a fekete színek esetében a kijelző azon része akkor abszolút nem világít!

Amúgy tesztek nélkül is csupán specifikációk alapján egyértelmű, hogy az A13 processzora miért vérzett el a 10C-vel szemben: a 10C-ben nagyobb frekvenciájú processzormagok és vékonyabb lapkák vannak, amik külön-külön is jobb értékek, mindezek mellett ráadásul a Snapdragonnak a legjobb a technológiája! Gyorsabb, mégis energiatakarékosabb, és évek múltán is stabilabban viszi a telefont Nem rossz az Exynos sem, de a Snapdragonnal szemben nem sok esélye van! Nálam például egy ideje már ez is szempont telefonvásárlásnál, hogy mindenképp Snapdragon processzoros legyen!

2022. szept. 3. 18:18
 12/25 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem volt Oledes kijelzőm de lehet nem is lesz.Elfelejtetted a súlyt megemlíteni az Oled könnyebb.Az IPS meg nem tud beégni ebben veri az OLEDET.És a fogyasztás az relatív mert a fekete színnel valóban 0a fogyasztás de a többinél nem.A csökkenő fényerő az is egy hibája bár ez csak hosszú évek után jön elő.
2022. szept. 7. 07:15
 13/25 A kérdező kommentje:
A SD al én is egyet értek.Csak ezeket a procikot preferálom.A 680as eléggé az alja egy 870et elfogadnak vagy a 860sem rossz.
2022. szept. 7. 07:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Beégni?ezt még sosem tapasztaltam.van olyan aki így járt?
2022. szept. 7. 07:47
 15/25 A kérdező kommentje:
Már hogyne lenne.Semmi sem egyoldalúan jó vagy rossz.
2022. szept. 8. 05:17
 16/25 anonim ***** válasza:

“Elfelejtetted a súlyt megemlíteni az Oled könnyebb” - nem felejtettem el, mert erről nem is tudtam, bár esélyes, mivel vékonyabb, kevesebb rétegből áll! De miért is lényeges a kijelző súlya??

Amúgy igen, semmi sem egyoldalúan jó vagy rossz, mindenben van kompromisszum, és bár az Oled tényleg hajlamos (volt) beégni, de a technológia fejlődik, mára ezt kb. 80%-ban sikerült kiküszöbölni, ráadásul a Samsung-féle Super Amoled ebben is mindig az élen járt! Nekem eddig csak 1 olyan telefonom volt, ami Oled-kijelzős, Samsung Galaxy A70, azt 2 és fél évig használtam, napi szinten több órát, de sosem égett be a kijelzője!

2022. szept. 8. 10:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Snapi 680 elég jó darab még mindig

Szerintem a legjobb középkategóriás a 778.

860-865-870 -nál gyengébb kicsit cpu ban, GPU ban sajnos fele, de mivel fejeltebb gyártástechnológia is van, így takarékosabb is.

OLED mánia kicsit túl van tolva szerintem. Simán elvagyok IPS -el is.

Amit nem értek hogy OLED től fáj a fejem más kijelzőtől meg nem.

Egyébként sajnos be tud égni ugyan úgy mint eddig.

Sokat autókázom. Ez 10-12-14 órányi vezetést jelent. Én pihenek vagy is váltunk,

de a telefon marad. Nos ennyi idő után be tud égni. Sima személy autó.

Sajnos minden jobb telefon ezzel van szerelve, elkerülni se lehet.

iPhone nem ég be Samu Galaxy mint a pinty. Pedig a kijelzőt a samsung gyártja... Nagyon nagy különbség nem lehet közte.

OLED fogyasztás mobilban jobb, mert sok tud lenni a fekete.

Notebook ban azonban megfordul a kocka. Még fekete témával is többet eszik mint IPS -el. Normál használattal akku idő bezuhan a felére is ha ilyen 2,5-4K kijelzők vannak.

2022. szept. 9. 14:47
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy az IPS rossz, de az OLED javarészt jobb és modernebb! A TFT már elavult, és tényleg rossz (fakó színek, zabálja az energiát), de az IPS nem! Egyre élénkebb színek, de mégis egyre energiatakarékosabb mód, így követik egymást a TFT, az IPS, és az OLED !

Használat közben a TFT és az IPS is folyamatosan világít, az OLED viszont nagyon gyorsan villog. Olyan gyorsan, hogy az emberi szem optikailag nem képes érzékelni, de hosszú távon fárasztó lehet neki, meg a fejnek is, akinek gyengébb vagy érzékenyebb a szervezete, nekem például semmi bajom!

Olyan nincs, hogy 2 teljesen azonos eszközön belül, ahol csak a kijelző típusa más, az OLED többet fogyasszon, mint az IPS ! Akkor az vagy mégsem teljesen olyan típusú kijelző, csak hasonló, vagy a mérete nagyobb, esetleg az akksi gyengébb!

2022. szept. 10. 13:02
 19/25 A kérdező kommentje:
Ne feledjük az iPhone is sokáig ipst használt.Csak egy rövid ideje tértek át Amoledre.Van élet az IPHONE ön ÉS SAMSUNG on túl is.A xiaomit ha nem szivatjak meg az amcsik vannak vállalható készülékeik.Ott az almákat a Poco és vannak a Bbk S brendek Oneplus.oppo,realme,vívo nő ezeket nem ismerem.Na és Motorola az is kínai már.A Sony nagyon kis szereplő a Nokia sem valami életképes.
2022. szept. 11. 15:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Notebook ban fele lesz az az üzemidőd OLED -el csak próbáld ki.

Nagyon brutálisan zabálja az akkut. Sanda gyanúm szerint a notikba szerelt IPS -ek jóval energiatakarékosabbak.

Full feklete ugye fekete témánál sincs és amúgy munkára pedig tökéletesen alkalmatlan a full fekete

Villog az OLED? Mi a faxnak? Na ennek utána nézek...

Xiaomim volt, többet nem lesz. Részemről ennyi. Kínai brandeket tőlem ellapátolhatják.

Nokia azért emelkedik ki még is mert a Google One programban részt vesz az összes telefonjuk. Azaz 3-4 éves terméktámogatás van ami hát egyik kínai brand sem tud. OnePlus legfelső szériáig esetleg 3 évet húznak. Xiaomira 4-5 éve ígérgetik a 3 évet de 2 évet is nehezen húzzák ki a MI szériára. MIUI frissítést kap de az nem android frissítés.

2022. szept. 12. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!