Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri meg jobban?

Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Szeretnék telefont váltani, a régebbit egyik családtagomnak adni, ami egy Samsung Galaxy A72. Életem során android telefonjaim voltak, így nincsenek ismereteim az ios rendszeréről. Rengeteg videót és cikket fogyasztottam, viszont szeretném feltenni itt a kérdést:

- Az Iphone vagy az Android éri meg jobban az árát?

2022. jún. 11. 09:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyit tájékozódtél, akkor magad is rájöhettél, hogy a megéri az szubjelktív. Ami nekem megéri, az lehet hogy neked nem, és fordítva.

Tehát magadnak tedd fel a kérdést. Akarod-e annyira ezt a dolgot, hogy beleinvesztálj?

Lehet hogy nem a legjobb analógia, de van egy kocsim. Lehet helyette venni sokkal jobbakat, sokkal több extrával, biztonságosabb, szebb, tartósabb, akármi. De nekem ez bőven megteszi ami van, nekem a gyorsabb, több lóerős, alufelnis nem jelent pluszt, amikor naponta 15 percet autózom vele. Nyilván más autó passzol egy üzletkötőhöz, és más egy kőművesbrigádhoz.

Szóval ha csak annyi az elvárésod hogy almás legyen, akkor mindenképpen teljesülni fog.

2022. jún. 11. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Milyen árkategóriában nézelődsz? Éppen csak ez a legfontosabb kérdés maradt ki.
2022. jún. 11. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!