Használtan láttam Samsung Galaxy Note 9-et 130.000Ft-ért, S10+t 154.000Ft-ért. Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, mind a 2 mobilt garanciával, gyári tartozekokkal adnak és az állapota is jó.2020. aug. 12. 18:41
1/6 anonim válasza:
S10 szerintem.
De ez csak szerintem.
2/6 anonim válasza:
Ha mobilon sokat jegyzetelsz, és fontos a DeX, akkor Note 9. Egyéb esetben S10+.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Alapesetben mindenképp az S10 érné meg. Csak ugye felmerül a kérdés, hogy mennyire használnád ki a Note nyújtotta lehetőségeket? Mert ha kifelyezetten arra van szükséged, akkor meg a Note érné meg. Mindenesetre mindkettő jó telefon, de az S10 újabb.
4/6 anonim válasza:
Az S10 újabb generáció, viszont a Note egy nagyon-nagyon jól összerakott, strapabíró telefon, sokkal masszívabb tapasztalataim szerint, mint az S széria. És a ceruza nagyon vagány funckiókat rejteget magában. Ui: nem vennék használt mobiltelefont, főleg nem csúcskategóriásat.
5/6 anonim válasza:
Nekem Note9em van. Remek telefon. De ha tudsz venni S10et akkor már S10. És biztonságos helyről vegyed
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Kösz a választ! Ismered a Class GSM üzletet? Ott 147.000Ft ért láttam S10 plust. Jókat olvastam az üzletről.
2020. aug. 13. 18:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!