Android vagy iOS Melyik a legjobb minden téren?
"Mert pl. hiába kapcsolsz egy fülest az iPhonera ami nem a apple márkájú, Rákapcsolódik, és szól a füles, de viszont korlátolva!"
Miben van lekorlátozva? Működik a Siri, tudok vele beszélgetni, telefon letenni, zenét léptetni, stb. Pedig ez egy tizen pár ezer forintos kis kínai szemét.
"Mióta van egy 14 pro maxom soha többé nem váltanék át Androidra!"
Nem igazán fejtetted ki, hogy miért.
"Mindent téren jobb az iPhone szoftveresen is!"
Őőőő, nem? Nekem is Apple telefonom van, de azért nem túl nehéz belátni, hogy elég sok dolgot nagyon késve vettek át az Androidtól és még most is vannak elég borzasztó megoldásai. Pl. a Siri olyan segg buta, hogy hozzá képest egy Google Home vagy bármi más egy atomvillanás volt hozzá képest majdnem 10 éve is... Az iPhone billentyűzete egész egyszerűen a használhatatlanság határát súrolja, az autocorrectje meg pl. konkrétan át is lépi. Az első dolgom mindig, hogy feltegyek rá egy Gboardot.
A nyamvadt gesztusvezérlésben pedig nem akarják ezer éve megoldani azt, hogy jobb oldalról is lehessen visszalépni. Miért? Ezt az Android miért tudja kb. ezeregy éve?
"És anyag használatban is! ( Tudom felső kategória Samsungok már üvegek meg alumínium meg a cél stb.) "
Tehát kb. azonnal cáfolod magadat. :) Kb. minden második telefon üvegből van már lassan meg fém a kerete, bár hogy minek... úgyis ráteszed a tokot. :)
"Androidot Két három éven belül úgyis leváltod mert be fog lassulni"
Őőőőő, nem? Én még sosem váltottam Androidot sem 2-3 év után. Egyik sem lassult be. Sőt, egyetlen olyan régi androidos telefonom van, ami azóta nincs használatban valamelyik rokonomnál. Van olyan, ami 10 évesen még mindig megy. :)
"Aki lepontozott annak biztos hogy nem volt még iPhone ja"
Most is iPhonom van és lepontoztalak. Tudod miért? Mert neked sosem volt Androidod szerintem, mégis okoskodsz. :D
"Miben van lekorlátozva? Működik a Siri, tudok vele beszélgetni, telefon letenni, zenét léptetni, stb. Pedig ez egy tizen pár ezer forintos kis kínai szemét."
Például abban, ha veszel egy más márkájú vezeték nélküli fülhallgatót és ha ahhoz nincs app akkor az iPhone zenei módok pl. hangszínszabály nem használható, de ha viszont egy nem Apple fülesnek Van appja Természetesen letölthető az appstore ból! Világos?
Pedig kifejtettem hogy miért. Mert nem vagyok már tizenéves ! Mert nem témázgatok, Launcherezgetek, Rotorgatok feleslegesen Csengőhangot csengôhangal se bajlodok! Cserébe minden tökéletes! ami ingyenes rajta és megvan minden rajta, Nem kötöm számítógépre, de ha androidom lenne akkor sem Foglalkoznék számítógéppel! és ismerd be hogy ami a google Play en vannak ingyenes appok azok mind bugos szarok lassítsák a telefont bezáródnak reklám van rajtuk butítottak, És igen ott is fizetni kell egy normális appért Ami az iPhone-om van ingyenes appok, azok makulátlanok! nem sok van azt tény azokkal semmi gond nincs tökéletesen összhangban van az iPhonennal, Mert az apple fejlesztői Írják rá az appokat! Android a pedig bárki hiszen nyitott rendszer és Többezer app de mindegyikkel csak a vonalon ha nem fizetsz! ezért bugos! Felfogtad?
A billentyűzettel nem tudom miért vagy kiakadva mikor a hangalapú gépelés fényévekkel jobb mint Androidnál lehet hogy Androidnál nincs is de ha van is, kötve hiszem hogy jó lenne mert akkor nem Töltenétek rá más billentyűzetet a gyári helyett! Billentyűzetelnamúgy sem írok Mert lapát kezeim vannak és akármilyen nagy legyen egy kijelző félre pötyögök meg fárasztó idővel az legyen akármilyen billentyűzet addig jó még leírok valamit de hosszan írok akkor a hangalapú gépelés veszem igénybe. Ja és Mmvel iPhone on minden precíz minden tökéletes értsd minden téren!
Nemhiába drága, de egy Android is lehet jó sőt van is olyan jó mint egy iphone Én ezt nem cáfolom de a szoftvere jobb az Apple nek! Stabilabb ez tègy! Android nál a zászlóshajót veszel 300 e 400 000 ért, De a Kompromisszummentes a appokat ott is meg kell fizetned. Szóval nem értem miért vannak kiakadva hogy drága az iPhone, ott nincs közép kategória és belépő kategória, ott csak első kategória van felső közép és ennyi !
Jobb oldalról visszalépni minek? ennyi az egész problémád ? mozgássérült vagy hogy nyamvadt mozdulatot nem tudsz megtenni hogy balról húzd vissza nem tudszmár mibe belekötni Kötve hiszem hogy neked volt iPhone-od ha van is tegyük fel, akkor viszont régi mert már az ujjakról Nem mondható el hogy korlátoltak. Android nál mindent szabad na de mit érsz vele a kompromisszumot kell kötni ha nem fizetsz?
Igen persze hogy megy öt hét év után minden telefon megy de frissítés viszont nem fog kapni ha nem zászlóshajós az android! beismerem a Samsungok is kapnak már 5 évig, Na deaz áruk az iPhone nal egálban van! Ja és három év múlva egy androidos telefont 20 000 ezért nem adsz el Esetleg a családba oda ajándékozod valakinek Ingyen vagy beteszed a fiókba
egy iPhone nak mindig értéke lesz.
Anyag használatot meg hagyjuk is 1 m-ről ejtettem le a fűre 1S huszon egyet egy kis kőtől szétrepedt a sarka az oldalán a festék lekopott karcolódik ja ma gorilla Glass meg ilyen hülyeségek közbe ugyanúgy karcolódnak még egy iPhone egyáltalán nem karcolódik tokban És az iPhone nem kopik mert nincs rajta festék na mindegy engedjük is el ezt az anyag használatot mert úgyis tokot teszel rá! Ezzel egyetértek!
És hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy az iPhone korlátolt mert minden megvan rá ami Androidra persze aki nem tudja megfizetni és ilyen fórumokon mint ez, olvassa hogy iPhone on ez nincs meg az nincs és
Minden fizetős, hallgatnak az ilyen kommentekre eleve nem veszi meg, Vagy fél megvenni mert azok akik írjak, Ilyen kommentekből, meg pletykákból merítik A véleményüket és elítélik mielőtt használtak volna! De ha használta is csak pár percig.
De ha ismernék a ios-t Amit az androidos felhasználók elméből fakadó pletykákból összeszedett ítélet miatt nem ismerik a működését ha
Ismernék a működését, akkor tudná a lúzer hogy Úgy minden megoldható rajta Mint Android on! Sőt stabilabban megbízhatóbban!
"Például abban, ha veszel egy más márkájú vezeték nélküli fülhallgatót és ha ahhoz nincs app akkor az iPhone zenei módok pl. hangszínszabály nem használható, de ha viszont egy nem Apple fülesnek Van appja Természetesen letölthető az appstore ból! Világos?"
Nem, nem világos. Mondjuk igazából az írásaid alapból nagyon nehezen értelmezhetőek, mert tojsz a helyesírásra és néha semmiféle koherencia nincs a mondataid között. :)
"Szóval most normálisan beszélek a hangalapú gépelésnél és teljesen jó! Mondjuk az iPhone billentyűzete fejlettebb mint Androidé Ez csak úgy tudnám megmutatni nektek ha előttetek csinálnám na mindegy, mivel nem használtatok még iOS- t hosszútávon, így fel sem foghatjátok miről beszélek!"
Szóval most normálisan beszélsz és így is tele van hibákkal. :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!