Android vagy iOS Melyik a legjobb minden téren?
Szerintem ez kőkeményen pénzkérdés (az iPhone, mint márka alapvetően drágább telefonmárka, mint az összes többi telefonmárka megkockáztatom, hogy 90%-95%-a, ha valamennyire korszerű akarsz lenni, és nem 2-3-... évvel ezelőtti iPhone modellt akarsz használtan, másodkézből megvenni).
Nekem soha nem volt iPhone-om, hovatovább még 10 percre nyomogatni kézbe venni sem volt soha lehetőségem egyetlen árva készüléket sem.
Én soha nem értem fel anyagilag az iPhone-t, ezért mindig csakis és kizárólag más márkájú készülékem volt (Samsung többféle is, de most épp a 2. Huawei márkájú készülékemet nyüvöm már 3. éve, majd tán karácsonyra lesz lecserélve a Huawei Mate 20 Lite-om, mert már kicsit érzem, hogy nehézkesen, szenvedősen férek el rajta.)
Ha viszont valaki hozzámvágna egy nagyobb összeget, és lelkemre kötné, hogy csakis elektronikai eszközre (mobilra, tabletre, laptopra) költhetem, akkor most - mivel nyaralni most voltam, egy vadonatúj okosTV meg nemrég hullott az ölembe ingyen (egy pokoli szerencsének köszönhetően), akkor most azonnal magamra kapnék egy utcai ruhát, és lélekszakadva rohannék iPhone-t venni.
Valóban nem lehet egyértelműen meghatározni, kinek melyik jön be inkább!
Az viszont tény, hogy az Android sokkal nyitottabb rendszer, így több lehetőséged van vele, például ha számítógéppel kötöd össze valamiért a telefont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!