Az iPhone Xs készülékemen betelt a tárhely, nem szabadítottam fel tárhelyet és ezután teljesen kezelhetetlen. Mit tegyek ha ez a helyzet?:
- Dugd rá számítógépre és iTunes segítségével csinálj egy biztonsági mentést.
- Állítsd vissza a készüléket gyári állapotba és tedd vissza a mentést.
Aztán állj neki kigyomlálni a kacatjaitad, közben meg mondogasd magadnak, hogy "soha többet nem leszek ilyen lusta, hogy hagyom megtellni a telefonom tárhelyét!"
Offolok kicsit, de sosem értettem ezt a problémát. A telefon hardverét és az oprendszert is 100%-ban az Apple kontrollálja. Mért nem zárolnak a rendszer számára fixen a háttértárból párszáz megabájtot, hogy a hasonló eseteket elkerüljék? Miért tudja ezt minden másik oprendszer?
Csak azért érdekelne, mert már az isten tudja hányadik ilyen kérdés ez.
"Miért tudja ezt minden másik oprendszer?"
Melyik?
Van az iPhoneonon is, nekem jelenleg 8,08GB-t foglal még a rendszeren felül.
De a bolond felhasználó ellen nincs védelem, ezt te is tudod, csak jól esik kicsit szidni az almát mi? :D
Arról nem tehet sem az ájfón, sem a droid ha hülye a júzer és telerakja mindennel a gépét, telefonját és aztán szegény technika pedig próbálja megoldani a lehetetlent és ezért homokórázik. Ahhot tudnám hasonlítani amikor a benzin kifogy a kocsiból, van tartalék mennyiség, van lámpa, figyelmeztetés, újabb kocsikon számolja a még megtehető távolságot, mégis sokan lerohadnak mert kifogy a tank.
"De a bolond felhasználó ellen nincs védelem, ezt te is tudod, csak jól esik kicsit szidni az almát mi? :D"
Nekem is almám van és szeretem.
Amúgy pl. a Windows ezt nagyon szépen kezeli. Meg gondolom az összes PC-re készült oprendszer (mást mélyebben nem ismerek), de van egy olyan tippem, hogy az Android is, mert még ott sem hallottam egyáltalán erről a problémáról, tehát igazából csak ez alapján következtetek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!