Ios 4-et letöltöttem a 3gs-re, és azt csinálja hogy a képernyőt teljesen kinagyítja, és elég kezelhetetlen. Úgy kezeli a telefont mintha 2-szer akkora lenne a kijelző, és nem tudom ezt hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Valaki tapasztalt már hasonlót, és hogyan oldotta meg? A dolgaim mind rajta maradtak, ez az egyetlen ami nem stimmel :|2010. júl. 7. 11:04
1/6 A kérdező kommentje:
nevermind, megcsináltam.
2010. júl. 7. 11:57
2/6 anonim válasza:
hali!
hogy sikerült?
nekem is 3gs 4.0-val...fórumokon már írtam de senki nem válaszolt...nekem nem lett 2szer akkora,csak jóval nagyobbak...
3/6 A kérdező kommentje:
hátjó, nem mértem meg, a 2x akkorát csak úgy kb-re mondtam :Đ
amúgy azt hiszem simán csak csináltam egy restore-t, és utána már jó lett. előtte ne felejtsd el lementeni róla a dolgokat mert én is úgy jártam hogy elfelejtettem és eltűntek a jó kis képeim...
2010. júl. 8. 16:13
4/6 A kérdező kommentje:
Szólj hogyha sikerül, azért írtam hogy azt hiszem, mert én közben kapcsolgattam ki-be, szinkronizáltam meg mittudomén még mi mindent próbáltam, de a végén a restore után javult meg úgy emlékszem.
2010. júl. 8. 16:25
5/6 anonim válasza:
nah akkor restore nekem is...
de nálam az a vicces,hogy rátettem 4.0-át 2 napig jó,aztán egyszer bekapcsolás után kinagyította,újraindít semmi...
szóval most elég idiótán néz ki:D
6/6 A kérdező kommentje:
érdekes xD nekem rögtön olyan volt ahogy rátettem...
2010. júl. 8. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!