Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek visszajohet még...

Szerintetek visszajohet még ez a trend?

Figyelt kérdés

2010-ben ilyan telefonok voltak pl Sony Ericsson, amiknek kicsúsztatható volt a billentyűzete.

Szerintetek ez visszajohet még?

2022. jún. 7. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

#7 vagyok. Abban igazad van, hogy (túl) nagyok, 1-2 méregdrága kivételtől eltekintve, de annyira azért nem kényesek, hiába válik használhatatlanná némelyik a betört (amúgy általában valamennyire karc- és ütésálló) kijelző után, egyrészt lehet rá vigyázni, másrészt lehet rá akár vastag tokot venni. Te döntöd el, mire használod, és kell-e net út közben, nem kell mindenhez, ahogy Facebookozni sem kell. Pl. játékokhoz, olvasáshoz, egyes térképfunkciókhoz, stb. Van vagy egymillió alkalmazás, de legyen csak 10 ezer használható, azért van miből válogatni. Ha van kedved, nézz körül. Amúgy a beépített funkciók, amik nincsenek itt, szintén nagyon hasznosak.

[link]

(Létezik ilyen egy másik platformra is, de az sokkal drágább...)

Sok találmánynál voltak ilyen maradiak, pl. az autónál, tévénél... mert az más, ha valaki azért nem vesz, mert nincs pénze. Ha mégis veszel, azt javaslom, figyelmesen olvasd el a használati utasítást, mert sok kezdőnek azért megy el a kedve tőle, mert magától nem jön rá valamire, de elolvasni lusta.

2022. jún. 9. 16:39
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

"Most komolyan, minek net állandóan egy hétköznapi embernek??? Nem talál haza???"

Nem tudom melyik tanyán laksz, de igen, van hogy az ember nem talál haza. Mert mondjuk nem mindenki ott van az év 100%-ában, ahol alapvetően lakik. Vannak fura emberek, akik eljárnak kirándulni, nyaralni, sőt még olyan is van, hogy valaki nem egy 10 ezres városkában lakik, hanem esetleg egy nagyvárosban és nem ismeri minden szegletét. Sőt, az is lehet, hogy kisvárosban lakik, de csak nemrég költözött oda és szintén nem ismer mindent.

Sőt, olyan is lehet, hogy pénzt szeretne utalni, de nem vitt magával laptopot és nem húzta maga után otthonról a kábeles netet 14 km-en keresztül, ezért előkapja a telefonját és elintézi az egészet nagyjából 40 másodperc alatt. Hála égnek vannak az országban reggel 8-tól kb. délután 4-ig nyitvatartó bankfiókok, szóval az olyan böcsületes tuskók is el tudják intézni a banki ügyeiket egy kellemes másfél órában, akik nem rendelkeznek okostelefonnal.

Sőt, mondok még jobbat: ha külföldre megyek, akkor nem kell egy lehúzós pénzváltónál devizát váltanom, mert MNB árfolyamon tudok váltani fél tucat fintech cég bármelyikénél, aztán tudok vele fizetni TELEFONNAL bármilyen bankkártya terminálnál. (Még mielőtt belekezdesz: igen, nem vagyok hajlandó kp-ben fizetni, ha nem muszáj, ráadásul most már kb. egy wc-s néninél is lehet kártyával fizetni.)

Sőt képzeld, ha vannak rokonaid vagy barátaid akiket szeretsz (bár ezt kétlem), de távol élnek, akkor bárhol tudsz velük videótelefonálni. Ők is látnak téged, meg te is őket, fura mi?

Képzeld, még parkolójegyet is tudsz venni telefonnal és nem kell automaták meg apró után futkosni a városban! :D

Szoktam színházba járni, és gondolj bele, mekkora királyság, hogy megveszem online a jegyet, aztán nem kell környezetszennyező és felesleges módon kinyomtatni a kapott jegyet, hanem megmutatom a telefonom kijelzőjén a QR kódot, amit aztán lecsippantanak beléptetésnél és mindenki örül.

Vagy az is elképesztő és hihetetlen, hogy ha távolra utazok és nem saját autóval, akkor tudok telekocsira foglalni helyet okostelefonos appal. Vagy akár busz/vonatjegyet venni és azt a telefonomon bemutatni és úgy utazni.

Írhatnám még egy óráig ezt, de úgyis tudom, hogy csak egy büdös nagy troll vagy, szóval kár a szóért :D

2022. jún. 9. 16:44
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

11

Nincs normális méretben okoska teló és mind kényes, hiába vélsz mást.Ezek a telók "szobanövény" embereknek van gyártva.

Normális méret? Tessék:4cm x 10cm x 0,8mm.

Ami pedig a leghalálosabb bennük, hogy taperolóképernyősök, amely sok körülmény közt nehezen vagy sehogyan nem használható.

Az akku meg fix...ez a legtragikusabb megoldás...

A tudásuk haszontalan számomra és ez a linked meg mi, vicc?

Ilyen marhasággal értelmes ember nem foglalkozik, tiszta gyogyi játékok 5 éves gyerekeknek...

Egy intelligens ember tudja, mire van szüksége céljaihoz, annak eléréséhez és azt is tudja, mi való a gyerekeknek, mint linked.

Az meg süketelés, hogy valaki azért károgja le ezeket a kacatokat, mert nincs rá pénze.Tény, hogy tele felesleges dolgokkal, amelyek az ember idejét rabolják el.

Érdekes módon részemről minden el van intézve napjaimban, de "okoskáéknak" sose..., hol a hiba vajon.

Annyi plusz azonban akad, hogy fogyatékkal élőknek vagy nehezen önellátó időseknek vannak hasznos-életmentő funkciók, de ennyi és passz.

Jó párat kipróbáltam, van is pár telkoholista ismerős, de inkább lekváros fánkkal lepjenek meg felköszöntésül, annak több értelme-haszna van:)

2022. jún. 9. 16:58
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

12

Pont az "ilyen" ultramodern okoskák miatt zakkan meg a világ mozgása...miattuk áll a sor, rájuk vár mindenki...

Tudod, én nem vagyok troll, de te egy gerinctelen gané, az hét szentség;)

2022. jún. 9. 17:01
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

13

A játékokat dobja be ugyan először, de ha 2 másodpercnél többet szánnál rá, láthatnád, hogy vannak ott pl. alkalmazások is, amikre tudom, semmi szükséged, tökéletesen megvoltál eddig is nélkülük, én vagyok a hülye, hogy győzködlek.

Vannak még egyébként cserélhető akkumulátoros telefonok az alsó kategóriában. Az enyémben amúgy a 2015-ös gyártás óta még nem volt cserélve, és még elég sok van benne.

A "taperolóképernyő" némelyik esetén akár kesztyűben is használható, bár személy szerint még nem próbáltam.

De még mindig ott van méret. Találtam egyet, ami viszonylag kicsi (11,9 x 5,8 x 1,21 cm), persze tudom, kár volt keresnem: [link]

2022. jún. 9. 17:19
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

13

Ne aggódj, megnéztem az alkalmazást is--mind, de tudod van 1 valami, ami sose lesz letölthető, a problémamegoldó képesség, de az van már "telepítve gyárilag" és fejlődik állandóan;)

Tényleg semmi hasznosat nem láttam részemre...a zöldségesnél több hasznos dolog van a pulton:)

Ezek 95%-a teljesen felesleges...

Köszi a tippet a telóra, de ugye olvastad a vélemények piros sorait is;)

A vicc, hogy még a külföldi oldalakon sem találni készenléti időről se semmit...ezzel el is ássa magát a holmi.

Köszi a megtérítési szándékot, de telkoholista nem leszek;)

2022. jún. 9. 17:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
ui: 15-nek a 16.
2022. jún. 9. 17:34
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

“Aki normális fotót akar, az FF gépet használ” - ha nem is a csúcsminőség, de a mobilkamerák is egész jó képeket lőnek, meg videókat, és számtalan hasznos funkciójuk van!

Valahol tartózkodom, és hallok valamit, amit nem értek, esetleg kirándulásnál egy emlékhely részletesebb története, bármi... ráguglizok, és egyből kidobja! Wikipédia sokkal “kompaktabb”, mint egy egész könyvtár! ;) Az internet ugyanis nem csak térképből meg facibukból áll!

Gondolkodni, meg filmet nézni 2 külön dolog! Vagy nálad a gondolkodás csakis kizárólag a filmeken való elmélkedésből áll?

Hogy jönnek ide a kínaiak? Több film, 2000+ zeneszám ; szerinted ezek mennyi helyet foglalnak? Ne MB-okban gondolkozz, mert az kevés hozzájuk még tömörítve is!

Igen, sajnos törékenyek a mostani telefonok, de kinek mekkora, a nagy méret nekem például kifejezetten előnyös - filmnézéshez mindenképp!

Szóval inkább nekem van eszem, mert logikusan átlátom az előnyöket, Te viszont beszűkülten csakis a saját régi tapasztalataidban hiszel, más modernebb dolgokban való meggyőződés nélkül!

2022. jún. 9. 17:44
 19/21 anonim ***** válasza:
92%

"Normális méret? Tessék:4cm x 10cm x 0,8mm."

Oszt melyik szipi-szupi butatelefon tudja ezt a méretet? Ez konkrétan egy szeletke kartonpapír mérete. Mondjuk hogy egy 4 centi széles telefonon te hogy tárcsáznál, az marhára érdekelne :D Ez minden, csak nem ergonomikus.

Egyébként meg ne vergődj itt, sétálj be az első műszaki boltba, aztán vegyél 10 ezerért egy papa mobilt és élj boldogan, ne mások telefonjaival foglalkozz.

2022. jún. 9. 17:52
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

16

"Köszi a tippet a telóra, de ugye olvastad a vélemények piros sorait is;)" - Csak a méret miatt linkeltem, nem olvastam a véleményeket, nem is feltételeztem, hogy hibátlan lenne. De tudod mit? Nem is való neked ilyen bonyolult holmi, folyton azt keresnéd, hol tudsz belekötni.

2022. jún. 9. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!