Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik típust ajánljátok a...

Melyik típust ajánljátok a lentebb leirtak mellé?

Figyelt kérdés

Új készülék vásárlása előtt állok. Igazából nekem mind egyforma nem értek hozzájuk.

A kritériumok azok a következők: viszonylag jó kamerája legyen, az akksija bírja a strapát, és átlagos használatot viselje el. Igaz fiatal vagyok, de játszani nemigen szoktam, nagyon néha maximum. Mit ajánlotok, az ára igazából tag fogalom, inkább áldozok rá többet de biztonságosan legyen velem egy bizonyos ideig a készülék.

2022. jún. 4. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Rendszertől függően iPhone vagy Samsung, minőségben és kamerában is a legjobbak!

Ár nélkül nehezebb ajánlani konkrét telefont, iPhone 12-es vagy 13-as széria, kompaktabb méretben pedig iPhone SE (2022) , Samsungból középkategóriában a Galaxy A52s 5G a legjobb, míg a csúcskategóriás Galaxy S20- S21- és S22 kiadású Ultra modellekben van talán a legjobb főkamera!

2022. jún. 4. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!