Ez az Alma tud annyit mint az Androidos mobilok ugyanezen az áron? Mivel Androidrol szeretnék mostmár végre Applera váltani. Samsung Galaxy S20 FE-ről. És ennyi a maximális keret.
Ha van ennyi felesleges pénzed akkor vegyed. Nagyon max 2 év alatt összetöröd vagy ellopják.
Igazából nem sokkal nyújt többet, mint egy SE.
Mire használnád?
2022. jún. 2. 11:43
2/23 anonim válasza:
"Ez az Alma tud annyit mint az Androidos mobilok ugyanezen az áron?"
Kétszer annyit tud...! Megéri!
2022. jún. 2. 11:56
3/23 anonim válasza:
Ez egy jó telefon. Drágának drága, de manapság mi nem az?
2022. jún. 2. 12:06
4/23 anonim válasza:
Tegnap a teszkóban majdnem hanyattestem... a 650ml-es JAR mosogató 969 Ft-ért volt kirakva a polcra... Hát b..meg olcsóbb tányért venni mint elmosogatni :D Ehhez képest egy ilyen készülék ennyiért ajándék.
2022. jún. 2. 12:09
5/23 anonim válasza:
Drágának drága. És igaz meg éri az árát. És legalább most már idén 15 éves múltra tekint vissza az Apple az iPhone gyártás, és eladás terén. Tehát egy sokak által ismert márka. Nem pedig noname. Épp ezért éri meg. Még ha méreg drága is. Bár én nem vennék belőle Pro-t, csak simát. És igen nekem jelenleg egy iPhone 13 mini telefonom van. Amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. És amire nekem kell, az iPhone 13 mini, arra bőven elég is.
2022. jún. 2. 12:15
6/23 anonim válasza:
Most őszintén, miért akkora cucc kiadni 400-at egy mobilért? Az egy átlagos állás mellett 2-3 hónap alatt összespórolható.
Szerintem sokkal jobb szoftver az IOS, mint az android.
2022. jún. 2. 12:15
7/23 anonim válasza:
7: Átlagos állással Egy év alatt se jön össze az ára. Átlagos állás jó ha 200k -t fizet nettóban. Velkám magyarisztán.
2022. jún. 2. 12:24
8/23 anonim válasza:
8: akkor rossz helyen dolgozol.
Én kubikolni alig találok napi 20k-ért melóst.
2022. jún. 2. 12:28
9/23 anonim válasza:
#7: ismered az olyan elveket, hogy 300 ezerért veszek egy kiváló laptopot, amit mindenre is tudok használni? Ha milliomos lennék sem vennék jelenleg 200 ezernél drágább telefont.
2022. jún. 2. 12:29
10/23 anonim válasza:
#7: hát bazz én sírnék, ha 2-3 havi megrakarításomat telefonra kéne költeni.
Én konkrétan 1 heti megtakarítást is soknak tartottam volna, mikor telefont vettem.
A telefon olyan mint egy cipő, nyilván számít, hogy ne legyen kényelmetlen, de bármikor tönkremehet vagy ellopják. Max pár év alatt elavul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!