Elromlott a telefonom?
Figyelt kérdés
Hello. Egyik haverom viccesnek találta ,hogy betette a telefonom a mikorhullámos sütőbe amikor letettem a kezemből. Betette elindította a mikrot , max egy 5-8mp-t volt bent mert egyből oda mentem és kivettem de azóta a wifi nem működik a telefonon semmi wifi hálózatot nem lát a telefon az otthoni wifit se , csak akkor jó ha oda ülök 1mèterre a routerhez de akkor is csak 1 csíkot fog. Ha elmegyek tőle 2meterre egyből ledob a netről és már nem is látja. Kuka a telom vagy van valami megoldás? Samsung Galaxy a702022. jún. 1. 18:05
1/14 anonim válasza:
A chip maga jó, az antenna purcant ki, úgyhogy nem reménytelen. Szervizben nézesd meg.
2/14 anonim válasza:
Ti teljesen agyviharosok vagytok? Tudod mennyibe kerül 1 a70? Meg a megjavítatása? Rohadtul nem olcsó mulatság! Ne drága telefonon tesztelődjetek, hanem valami régin ami tök olcsó. De ilyen telefonokat nagyon nem szabad, mert ez lessz belőle.
Igen van szervíz ehez. Csak mint mondtam cseszettül drága!
3/14 anonim válasza:
nevettesd meg a haverod, ad oda a számlát, hogy fizesse ki.
4/14 anonim válasza:
ezért jó america, ott rá írják a mikróra, macskát és mobilt NE tedd be!
5/14 anonim válasza:
a mikrónak nincs baja?
próbáld ki a haver go..ójával.
6/14 A kérdező kommentje:
#2. kommentelő
Nem tesztelgetni akartuk mint ahogy irtam letettem a telefont a kezemből a konyhában s kedves haverom megfogta a telom és betette a mikroba. Számára ez poénos volt.
2022. jún. 1. 19:20
7/14 anonim válasza:
Hát akkor mi sem egyszerűbb, elviszed a szervizbe megjavíttatni, majd a számlát átnyújtod neki, rögtön nem lesz vicces.
8/14 anonim válasza:
"Ne drága telefonon tesztelődjetek"
lehet így akarta:
Ne drága telefonon viccelődjetek,
szórakozzatok, stb.
9/14 anonim válasza:
a mi időnkben az égő csikket dobálták a másik köpenyzsebébe.
10/14 anonim válasza:
2. Vagyok. Akkor mond neki hogy fizesse ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!