Az nem árt az okostelefonnak ha éjjel nappal be van kapcsolva?
Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont, az ébresztést kipróbáltam úgy hogy 3 percel késöbbre állítottam, és kikapcsoltam a telefont hogy meg nézzem kikapcsolt állapotában fel tudja e magát éleszteni, és az ébresztő megszólal e. Vártam vártam de semmi. Így sajnos nem tud ébreszteni. Egyébként ki szoktam kapcsolni a telefont estére amikor lefekszem, reggel meg be amikor felkelek. De így ez azt jelenti hogy ha korán kell kelnem, akkor hagynom kell bekapcsolva éjszakára a telefont. És másnap nem kapcsolom ki mert várom hogyha hívnak meg messengerezek haverokkal, vagyis így menne állandóan tehát egyfolytában be lenne kapcsolva. Ez baj? Volt olyan telefonom amelyik ezt tudta, hogy fel éleszti magát kikapcsolt állapotból.2022. máj. 31. 15:43
11/16 anonim válasza:
Semmi különös nincs abban, ha valaki kikapcsolja éjszakára a mobilját, sőt, jól teszi. Kiküszöböli vele a feleseges, sőt káros sugárzást.
A régebbi telefonok pedig tudtak ébreszteni kikapcsolt állapotban is.
De ettől függetlenül semmit sem árt a telefonnak, ha nem kapcsolod ki rendszeresen, csak alkalmanként.
12/16 anonim válasza:
Repülő módba is lehet tenni éjszakára, akkor ilyen "probléma" sincs.
13/16 anonim válasza:
Elektroszmog attól még van. Egy sima elektromos ébresztőóra nem ajánlott az ágy mellett.
14/16 anonim válasza:
Akkor marad a kikapcsolt telefon, meg egy vekker... Szerinted a "kikapcsolt" telefon nem szórja az elektroszmogot?
15/16 anonim válasza:
Gondolom, nem. De nem vagyok fizikus.
Mondjuk, akárhogyis, nem tartom az ágy mellett.
16/16 anonim válasza:
Nem fárad el, nem kell pihennie.
Ennyi erővel a háztetőt is néha leszedhetned mert a fal hogy elfaradhat a súly alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!