Van esély arra hogy találok személyt aki elcserélné velem a telefonom ugyanilyenre csak más színben?
Szóval kicsit bonyolult a sztori:
Egy gsm boltban vettem egy használt szürke iPhone 11 Pro készüléket, azonban egy nap elteltével vissza is vittem mert kiderült hogy egy nagyon gyenge kínai kijelző van beleépítve. Nagy nehezen kikönyörögtem belőlük hogy cseréljék ki egy másikra, mivel a pénzem nem akarták visszaadni. Szóval elhoztam helyette egy tökéletes állapotú eredeti kijelzős modellt, azonban ez olajzöld színű (mivel nem volt náluk másik szürke). Szóval a telefon tényleg teljesen patika állapotban van, de nem tudok megbarátkozni ezzel a színnel, mert mindig is szürkét szerettem volna. Arra gondoltam megkérdezek 1-2 gsm boltot hogy lenne-e kedvük cserélni szürkére ha ráfizetek valamennyit vagy felajánlom nekik a régi telefonom is mellé. Van bármi esélyem erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!